#1 Uğurcan Çakır

Acayip bi kazık yedik
7-8 milyona alınsaydı yedek için iyi derdim ama görülmemiş kazık yedik
Muslera 39 yaşındaydı ama ligin en iyi kalecisi deniliyordu, biz beğenmiyorduk
Onun önüne geçememiş bir kaleci neticede
Çok ağlayacağız gibi duruyor, direkt Günay oynasın bence

40 versen vermezler bu adamı bu arada
Renkdaş bizi Muslera yanıltıyor.

Alışmışlar 14 sene Muslera oynayınca ligde iyiydi ama Avrupa'da kaliteli ayaklar vurunca Muslera'nın da defosu çıkıyordu.

Uğurcan da ligde iyi oynar Avrupa'da da iyi oynayacak kaleci istiyorsan Donnarumma alacaksın.

Bizim için öncelikli hedef şl'ye gitmek. Ligin yarısı kadar oynasa yeter zaten.

Salah, Haaland şut çekecek kolay maçlar değil...

Bitti gitti arkadaşlar, o para verildi ve Uğurcan da artık bizim kalecimiz. Maliyeti bir kenara bırakıp Destek olacağız bu kadar basit. Zamanı geldiğinde eleştiriler yapılır zaten. Bitmiş transfer üzerinden henüz daha formamızla maça bile çıkmamışken bu kadar eleştiri yapmak bence doğru değil. Gereksiz yere bonservisi üzerinden baskı oluşturacağız üzerinde. Bizim 1 numaramız ve sonuna kadar da destekleyeceğiz, taraftar olarak üzerimize düşen bu.
Nereye destek oluyoruz önce Gsye gelip gelmediğini belli etsin. Paylaşım yok birşey yok bioyu guncellemis bir tek. Dünyanın parasını vermişiz tsye hala yas modunda takiliyor bir geçin yaw

Şu anda tek tedirginliğim parmağının durumu. Kırık vs yoktur umarım.

Siyasi baskıyla yapılmış transfer dedikodusuna inanmaya başladım. Dursun Özbek 4-5 tane seçenek varken ısrarla bu adamı isteyip tonla para vermesi başka türlü açıklanamaz.

Nereye destek oluyoruz önce Gsye gelip gelmediğini belli etsin. Paylaşım yok birşey yok bioyu guncellemis bir tek. Dünyanın parasını vermişiz tsye hala yas modunda takiliyor bir geçin yaw
Kerem yapınca gömüyoruz. Kerem gibi holiganlık yapmasına gerek yok.

Uğurcan karakterli çocuk. 1-2 maç oynasın o da paylaşım yapar merak etme.

Ne kolay adam yiyoruz ya. Sosyal medyaya baksak takımın yarısını göndermek lazım...

Yerli topcu olsam oynamak isteyeceğim son ekip Gala olurdu herhalde. Millet topcumuz en ufak bir sey yapsin da övelim diye beklerken bizimkiler en ufak bir hata yapsin da agzına edelim diye bekliyor.
biz boşa mı yerli isimleri destekledık muradım

adam gelıp barıs bılerek kırmızı gördü yazıyor forumda :d

Geri
Üst Alt