#1 Uğurcan Çakır

makatımıza doğru amansız bir hamle yapmış olan işbu kazığın hedefine ulaşmış olduğu görülmekte

Untitled-1.jpg

trap-zone adını bir kez daha haketti
tebrik ederiz

hemen satisa koysak 15 veren cikar mi?

Nereye destek oluyoruz önce Gsye gelip gelmediğini belli etsin. Paylaşım yok birşey yok bioyu guncellemis bir tek. Dünyanın parasını vermişiz tsye hala yas modunda takiliyor bir geçin yaw
Sami, yapmayın gözünüzü seveyim, Galatasaray taraftarı böyle değildi. Her şeyin bu kadar dramatize edilmesi artık komik oluyor. Abuk subuk şeylerle de bir zahmet eleştirmeyelim futbolcuları. Ben artık şuna kesinlikle inanıyorum; 90'larda sosyal medya olsaydı biz o UEFA Kupasını rüyamızda göremezdik. Sözüm meclisten dışarı tam anlamıyla her şeyiyle bomboş bir taraftar profili geliyor arkadan.

Dogru. Evinden kopartilan Nazli gelin modunda biraz.
Adam gitmesin diye bir grup insan tesisi basti , 10 yildir oynadigi takim.
Millet tepkili, muhtemelen once havanin biraz dinmesini bekliyor ve sunu unutmamak gerekiyor adamin memleketi.
Hem Galatasarayi takibe almis bile , yarin formayi giyince paylasir ne var bunda ?
istemiyor ve sevmiyorsunuz diye herseyine takmamak gerekiyor.

Sami, yapmayın gözünüzü seveyim, Galatasaray taraftarı böyle değildi. Her şeyin bu kadar dramatize edilmesi artık komik oluyor. Abuk subuk şeylerle de bir zahmet eleştirmeyelim futbolcuları. Ben artık şuna kesinlikle inanıyorum; 90'larda sosyal medya olsaydı biz o UEFA Kupasını rüyamızda göremezdik. Sözüm meclisten dışarı tam anlamıyla her şeyiyle bomboş bir taraftar profili geliyor arkadan.

taraftar yanlış transferi gerektiğinde eleştirmezse
sesini yükseltmezse
sonumuz sekiztaş gibi olur heis

çakıra lafımız yok ki zaten
transferin kendisine itiraz ediyoruz, ki edilmesi gerekiyor

Geri
Üst Alt