- 4 Ağustos 2009
- 90.925
- 72.246
- 5.358
Simdi ereni falan övüyorlar ya ilk kotu anında delik deşik edecekler.biz boşa mı yerli isimleri destekledık muradım
adam gelıp barıs bılerek kırmızı gördü yazıyor forumda :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi ereni falan övüyorlar ya ilk kotu anında delik deşik edecekler.biz boşa mı yerli isimleri destekledık muradım
adam gelıp barıs bılerek kırmızı gördü yazıyor forumda :d
neyse aşkın olayımSimdi ereni falan övüyorlar ya ilk kotu anında delik deşik edecekler.
Videosu çekilemedi direkt kampa çekti çocukdaha formayı giymemiş neyin paylaşımını yapacak acaba eleştirildiği şeye bak ajdghajghad
Dogru. Evinden kopartilan Nazli gelin modunda biraz.Nereye destek oluyoruz önce Gsye gelip gelmediğini belli etsin. Paylaşım yok birşey yok bioyu guncellemis bir tek. Dünyanın parasını vermişiz tsye hala yas modunda takiliyor bir geçin yaw

Sami, yapmayın gözünüzü seveyim, Galatasaray taraftarı böyle değildi. Her şeyin bu kadar dramatize edilmesi artık komik oluyor. Abuk subuk şeylerle de bir zahmet eleştirmeyelim futbolcuları. Ben artık şuna kesinlikle inanıyorum; 90'larda sosyal medya olsaydı biz o UEFA Kupasını rüyamızda göremezdik. Sözüm meclisten dışarı tam anlamıyla her şeyiyle bomboş bir taraftar profili geliyor arkadan.Nereye destek oluyoruz önce Gsye gelip gelmediğini belli etsin. Paylaşım yok birşey yok bioyu guncellemis bir tek. Dünyanın parasını vermişiz tsye hala yas modunda takiliyor bir geçin yaw
Adam gitmesin diye bir grup insan tesisi basti , 10 yildir oynadigi takim.Dogru. Evinden kopartilan Nazli gelin modunda biraz.
Sami, yapmayın gözünüzü seveyim, Galatasaray taraftarı böyle değildi. Her şeyin bu kadar dramatize edilmesi artık komik oluyor. Abuk subuk şeylerle de bir zahmet eleştirmeyelim futbolcuları. Ben artık şuna kesinlikle inanıyorum; 90'larda sosyal medya olsaydı biz o UEFA Kupasını rüyamızda göremezdik. Sözüm meclisten dışarı tam anlamıyla her şeyiyle bomboş bir taraftar profili geliyor arkadan.
Modumuz, mottomuz budur.