#1 Uğurcan Çakır

Kaleciden beklentiniz ne önce onu kararlaştıralım sonra bonservis konusunu üzerine ekler tartışırız.

Bonservisini elestirmek isteyenler suraya elestirilerini yazabilir :

Belhanda muamelesi görüyor.

taraftar yanlış transferi gerektiğinde eleştirmezse
sesini yükseltmezse
sonumuz sekiztaş gibi olur heis

çakıra lafımız yok ki zaten
transferin kendisine itiraz ediyoruz, ki edilmesi gerekiyor
Bunun yeri bu başlık değil. Dursun Özbek başlığı. Bonservisi veren onlar. Uğurcan yılda 2.2 milyon kazanıyor ona göre bakılmalı. Bonservisi gerek son gün, gerek yerli, gerek ligin büyük camiasının kaptanı vb. sebeplerle fazla verilmesinin sebebi Uğurcan değil başkan ve yönetimdir. Onların başlığının altı daha doğru adrestir.

Sami karakocun elestirine takildim.ben adamla anlaştık direkt milli takıma katildi adam, Gs formasiyla poz vermedi diye adami elestiriyor garip

Verilen parada uğurcan'ın suçu yok. Benim tek endişem ts ile özdeşleşmiş bir futbolcunun bize nekadar aidiyet duyacağı. Gs his takımı olduğu için bence bu etken herzaman en önemli şeylerden biri

Nando'nun Başak maçı deplasmanda kırmızı gördüğü maç medyada elleri küçük vs. o da baya dayak atılarak başlamıştı sonra içerde penaltı çıkardı yürüdü gitti. Uğurcan'ın alacağı ilk maçtan sonra her şey rayına oturacak.

simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
GS oyuncusunu desteklemek ne zamandan beri kötü oldu? Kötü performans gösterdiğinde eleştirini yaparsın daha iyi olmasını umarsın ve yine desteklersin bu kadar basit. GS taraftar forumunda GS oyuncusu destekleniyor diye göreceğim seni falan denmesi asıl absürt olan.

90'a giden topları çıkartsın
Tüm yan topları alsın
Ayağı çok iyi olsun

Mümkünse asla gol yemesin

Yiyecekse de yani ne bileyim niye para verdik
Ayağı çok iyi olsun ne yav.
80 milyon verdiğin adamın bile ayağı iyi değil 5 şuttan birini gol yapıyor.

90a gidenleri uğurcan kurtarıyor, tribün stresi olmadığında ayağı da çok iyi, yan top konusunda sorun olabilir muslerada da bu sorun vardı. Muslera kadar yan topu vardır.
Başka.

Lazyodan bize gelen her oyuncu en vasatı dahi bizde mükemmel hale geldiler,bence bunu düşünün bosverin para kısmını, trabzon tataftarida başkan istifa diye yürüyüş yapacaklar

sanırım bazı arkadaşlar gol yemeyen kaleci hayali kuruyor, uğurcanın yediği gollerden sonra

böyle bi dünya futbol aleminde yok aga
Kaleci gol yiyecekse neden bonservis veriliyor ki. Maaş da almamalı, kaleci gol mü yer aga.
Adı üstünde kale koruyucu.

Gol yedi diye mi eleştiriyoruz? Karşıdaki Mamardashvili de aynı maçta 3 gol yemedi mi? Ben yanlış maçı mı izledim?

Uğurcan'ın Donnarumma hariç alabileceğimiz en iyi kaleci olduğunu düşünüyorum Ederson, Sommer vs dahil. Kalecilik meziyetleri genel olarak üst düzey ama işin adaptasyon kısmında çok avantajlı olacak, Hem Muslera'nın Galatasaray'daki etkisini ve ayrılığının oluşturduğu boşluğu çok iyi biliyor hemde Türkiye futbol ikliminin ve baskısının tam olarak zirvesinde olan bir isim. Hem Trabzon kalesini korudu hemde Milli takım kaleciliği yapıyor. Buraya çok iyi hazırlanarak geldi ve tam prime döneminde kendisini harika bir Galatasaray takımıyla daha da yukarıya çıkartma şansı bulacak.

Anlatamazsınız hocam. Tilki gibi bekliyorlar boklamak için. İlk muslera konusundaki mesajlara baksan ne kovalığı kaldı ne başka şeyi. Daha 6 ay önce sövüyordu millet. İyice şımardı taraftarlarda
Uğurcan'ın Donnarumma hariç alabileceğimiz en iyi kaleci olduğunu düşünüyorum Ederson, Sommer vs dahil. Kalecilik meziyetleri genel olarak üst düzey ama işin adaptasyon kısmında çok avantajlı olacak, Hem Muslera'nın Galatasaray'daki etkisini ve ayrılığının oluşturduğu boşluğunu çok iyi biliyor hemde Türkiye futbol ikliminin ve baskısının tam olarak zirvesinde olan bir isim. Hem Trabzon hemde Milli takım kaleciliği yaptı. Buraya çok iyi hazırlanarak geldi ve tam prime döneminde kendisini harika bir Galatasaray takımıyla daha da yukarıya çıkartma şansı bulacak.

Geri
Üst Alt