Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleciden beklentiniz ne önce onu kararlaştıralım sonra bonservis konusunu üzerine ekler tartışırız.
Topu tutması?Kaleciden beklentiniz ne önce onu kararlaştıralım sonra bonservis konusunu üzerine ekler tartışırız.
Bunun yeri bu başlık değil. Dursun Özbek başlığı. Bonservisi veren onlar. Uğurcan yılda 2.2 milyon kazanıyor ona göre bakılmalı. Bonservisi gerek son gün, gerek yerli, gerek ligin büyük camiasının kaptanı vb. sebeplerle fazla verilmesinin sebebi Uğurcan değil başkan ve yönetimdir. Onların başlığının altı daha doğru adrestir.taraftar yanlış transferi gerektiğinde eleştirmezse
sesini yükseltmezse
sonumuz sekiztaş gibi olur heis
çakıra lafımız yok ki zaten
transferin kendisine itiraz ediyoruz, ki edilmesi gerekiyor
Sami karakocun elestirine takildim.ben adamla anlaştık direkt milli takıma katildi adam, Gs formasiyla poz vermedi diye adami elestiriyor garip
Sami sigarayı bıraktığı için mantıklı düşünemiyor bu aralar, salmak lazım kendisini.Sami karakocun elestirine takildim.ben adamla anlaştık direkt milli takıma katildi adam, Gs formasiyla poz vermedi diye adami elestiriyor garip
GS oyuncusunu desteklemek ne zamandan beri kötü oldu? Kötü performans gösterdiğinde eleştirini yaparsın daha iyi olmasını umarsın ve yine desteklersin bu kadar basit. GS taraftar forumunda GS oyuncusu destekleniyor diye göreceğim seni falan denmesi asıl absürt olan.simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
Ayağı çok iyi olsun ne yav.90'a giden topları çıkartsın
Tüm yan topları alsın
Ayağı çok iyi olsun
Mümkünse asla gol yemesin
Yiyecekse de yani ne bileyim niye para verdik
Kaleci gol yiyecekse neden bonservis veriliyor ki. Maaş da almamalı, kaleci gol mü yer aga.sanırım bazı arkadaşlar gol yemeyen kaleci hayali kuruyor, uğurcanın yediği gollerden sonra
böyle bi dünya futbol aleminde yok aga
Uğurcan neden eleştiriliyor peki o mu biçti fiyatiGol yedi diye mi eleştiriyoruz? Karşıdaki Mamardashvili de aynı maçta 3 gol yemedi mi? Ben yanlış maçı mı izledim?
Uğurcan'ın Donnarumma hariç alabileceğimiz en iyi kaleci olduğunu düşünüyorum Ederson, Sommer vs dahil. Kalecilik meziyetleri genel olarak üst düzey ama işin adaptasyon kısmında çok avantajlı olacak, Hem Muslera'nın Galatasaray'daki etkisini ve ayrılığının oluşturduğu boşluğunu çok iyi biliyor hemde Türkiye futbol ikliminin ve baskısının tam olarak zirvesinde olan bir isim. Hem Trabzon hemde Milli takım kaleciliği yaptı. Buraya çok iyi hazırlanarak geldi ve tam prime döneminde kendisini harika bir Galatasaray takımıyla daha da yukarıya çıkartma şansı bulacak.