Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğurcan da ziyade bence çoğunluk verilen paraları eleştiriyor. Dolayısı ile yönetimi yani.Uğurcan neden eleştiriliyor peki o mu biçti fiyati
twiterda ifbliler laf ediyodur
bizim saftorinho rtaşlarımız da bunun etkisinde kalıp herife girişiyolar.
bu filimi mütemadi olarak izliyoruz
Keşke artık bu filmi İZLEMESEK ....
Tabiki yönetimin hatası Doue'yi alamayip Frankowskiyi almak gibi , bu zamana kadar kaleci işini bitiremeyip olmasindan çok daha fazla paraya bir kaleciyi bulmak gibi ama burda Ugurcana yuklenilenecek hiç birşey yok. Bu kadar para verdiler diye kaleciler mucizeler beklememek gerekiyor. Öbür yandanda olan oldu artık o paralar verdi bi kere orada takılı kalmamak gerekiyor ne yapacan fişi verip iade mi edecen geçti artık o. Verilen parayı unutup kaleciye destek olmak gerekiyor çünkü artık yapılan her eleştiri otomatik olarak Uğurcana kayacak.o etkilecek, taraftar bundan etkilenip Ugurcana yuklenecek gerek yok bunlara.oldu bitti artık, artik destek vakti.Uğurcan da ziyade bence çoğunluk verilen paraları eleştiriyor. Dolayısı ile yönetimi yani.
Yoksa elbet her kaleci gol yer, bazen hatalı da yer. Rakip takım kalecisi de Liverpool da oynuyor ve o da 3 tane yedi
Burada esas sorun o paraları neye göre verdik bunun açıklaması yapılmıyor. 10-15 milyon civarına alınsa bence çoğu kişi bugün hiç Uğurcan ı konuşmazdı bile.
Yönetim herkese bol keseden para dağıtarak oyuncuları da hedef tahtasına sokmuş oldu. Bence yönetim mali olarak çok kötü bir transfer dönemi geçirdi, isimlerden bağımsız olarak.
Orada bir serzeniş var yahuUğurcan neden eleştiriliyor peki o mu biçti fiyati

Kafam karıştıOrada bir serzeniş var yahu![]()
Nandoyu donnaruma hariç her kaleci de arardık ederson dahilBu sene Nandoyu çok ararız. Umarım yanılan ben olurum.
Geleni yemezse nasıl arayacağız yav.Gecen sene Avrupa ligindeki kurtarış yüzdesini bilmiyorsun musleranin herhalde renktaş.Gunay bile kat ve kat üstü musleranin zaten ligden gokhan akkan almadığımız sürece o eksik dolardı her türlü.3-4 senedir musleranin bir şey oynadığı yok.2012-2020 arasi musleradan bahsediyorsan haklısın sadeceBu sene Nandoyu çok ararız. Umarım yanılan ben olurum.
yok. Millet yönetime sallıyor da, Uğurcan da arada kaynıyor işte. Her şeye rağmen en iyi Türk kaleci bu adam. Zaten Yönetim ve teknik ekibin ana hedefi süperlig. Bunun için Uğurcan’ın üstünde seviye kaleciye gerek yok.maçı izlemedim
çok mu kötüydü
6/10maçı izlemedim
çok mu kötüydü
Yok aksine iyidi son dk çıkardığı topla 3 puanı getirdi ama bonservisinden kaynaklı eleştiriyor çoğunlukmaçı izlemedim
çok mu kötüydü