#1 Uğurcan Çakır

uğurcan çakır'ı 30 milyon euroya transfer edecek, hatta transferi geçelim, böyle bir işe niyetlenecek tek bir kulüp söyleyebilir misin
sadece 1 tane

söyleyemezsin heis tabii ki

burada aman uğurcan evladımızın morali bozulmasın
bir kiii üç -tıppp
gibi bir tavır takınmak biraz anlamsız görünüyor. kulübü resmen soydular çünkü

bu tip transferler yapan, parasını sağlıklı yönetemeyen kulüpler batar giderler, hem de o kadar hızlı olur ki ruhumuz bile duymaz süreci
avrupada sürekli oluyor

burada uğurcan'ı değil kulübü düşünmek gerek
yönetimin ne halt yediğinin bilincinde olduğunu varsaysak bile, bu işi çekinmeden yapmalarına sebep olan (ki yazın başından beri planlandığı belli) politik veya başka faktörler olduğunu düşünüyorum. onun için taraftar çakırı zedelemeden yönetime doğru tavır almalı

bu arada uğurcan çakır'ın kalemizde fazla duracağını zannetmiyorum, maximum 1.5 sezon sonra trabzona geri döner.
2 tane orta üstü kalecimiz var artık. Bundan sonra en az düşüneceğimiz mevki

İçerde bu şekilde fahiş bonservise gidip de parasının hakkını veren kimse olmadı tarihte.

Yine olmayacak muhtemelen.

Uğurcan'ın 25 yaşındaki halini 29 yaşındaki haline göre daha çok beğenirdim. Gariptir Muslera da öyleydi, gittikçe daha tecrübelenmedi kötüleşti. Uğurcan sahaya akıl ve tecrübe koyabilen bir kaleci olmadı hiç, bundan sonra olur umarım.
Eksik olan hiçbir özelliğinin üstüne koymadı,yaşlandıkça haliyle refleksleri de körelmeye başladı.Öyle düşünmen normal aslında

Ugurcan 30 milyonluk kaleci degil. Bunda hem fikiriz. Ederi 10 milyon maksimum. Yalniz Muslera ile kiyaslayanlar son 5 yil tek macimizi izlememis olmali. Gunay’da Ugurcan’da Muslera’nin son donemindeki rezil halinden 3-5 gomlek ustun kaleciler. Bu arada dunku 2. golu cikaracak tek kaleci yok dunyada.

Ayakları çok iyi ve soğukkanlı dahası da var. Tam bir lider karadeniz fırtınası atmosferinde hata yapmadıysa bizimki vız gelir tırıs gider.

Gittiği mekanda 300 lira fazla verince 2 gece uyuyamayan adamlar iş Gs'nin çıkarlarına, parasına gelince 40 milyon euronun çar çur edilmesini ne olmuş yav diye savunuyor.

Evet, Uğurcan iyi oynarsa da eleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü eleştirdiğimiz şey Uğurcan'ın şahsı ya da performansı olmayacak. Değerinin 7-8 katı bonservis verilmesini eleştiriyoruz. Nefesim yettiğince de bu ihaneti her platformda eleştirmeye devam edeceğim.

Gittiği mekanda 300 lira fazla verince 2 gece uyuyamayan adamlar iş Gs'nin çıkarlarına, parasına gelince 40 milyon euronun çar çur edilmesini ne olmuş yav diye savunuyor.

Evet, Uğurcan iyi oynarsa da eleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü eleştirdiğimiz şey Uğurcan'ın şahsı ya da performansı olmayacak. Değerinin 7-8 katı bonservis verilmesini eleştiriyoruz. Nefesim yettiğince de bu ihaneti her platformda eleştirmeye devam edeceğim.
Bravo sana, madalya istermisin?

GS taraftari tepki veriyorsa bilinki Ugurcan tarihimizin en iyi kalecileri arasinda yerini alacaktir
Iste simdi rahatladim

Geri
Üst Alt