İsmail Zara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2020
- 1.013
- 639
- 608
Kolsuz Ederson'u görünce rahatlarsın, olmadı Günay var...simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolsuz Ederson'u görünce rahatlarsın, olmadı Günay var...simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
2 tane orta üstü kalecimiz var artık. Bundan sonra en az düşüneceğimiz mevkiuğurcan çakır'ı 30 milyon euroya transfer edecek, hatta transferi geçelim, böyle bir işe niyetlenecek tek bir kulüp söyleyebilir misin
sadece 1 tane
söyleyemezsin heis tabii ki
burada aman uğurcan evladımızın morali bozulmasın
bir kiii üç -tıppp
gibi bir tavır takınmak biraz anlamsız görünüyor. kulübü resmen soydular çünkü
bu tip transferler yapan, parasını sağlıklı yönetemeyen kulüpler batar giderler, hem de o kadar hızlı olur ki ruhumuz bile duymaz süreci
avrupada sürekli oluyor
burada uğurcan'ı değil kulübü düşünmek gerek
yönetimin ne halt yediğinin bilincinde olduğunu varsaysak bile, bu işi çekinmeden yapmalarına sebep olan (ki yazın başından beri planlandığı belli) politik veya başka faktörler olduğunu düşünüyorum. onun için taraftar çakırı zedelemeden yönetime doğru tavır almalı
bu arada uğurcan çakır'ın kalemizde fazla duracağını zannetmiyorum, maximum 1.5 sezon sonra trabzona geri döner.
Eren gibi cimbomlu olur 1-2 haftaya endişe etmeVerilen parada uğurcan'ın suçu yok. Benim tek endişem ts ile özdeşleşmiş bir futbolcunun bize nekadar aidiyet duyacağı. Gs his takımı olduğu için bence bu etken herzaman en önemli şeylerden biri
Eksik olan hiçbir özelliğinin üstüne koymadı,yaşlandıkça haliyle refleksleri de körelmeye başladı.Öyle düşünmen normal aslındaİçerde bu şekilde fahiş bonservise gidip de parasının hakkını veren kimse olmadı tarihte.
Yine olmayacak muhtemelen.
Uğurcan'ın 25 yaşındaki halini 29 yaşındaki haline göre daha çok beğenirdim. Gariptir Muslera da öyleydi, gittikçe daha tecrübelenmedi kötüleşti. Uğurcan sahaya akıl ve tecrübe koyabilen bir kaleci olmadı hiç, bundan sonra olur umarım.
Canluici UğurcanummaDünyanın en iyi kalecilerinden birini cüzi bir bonservise aldık.
Tadını çıkarın.
hayatlarındaki mutsuzlukları uğurcan üzerinden kusmaya gelenler olduDun bir milli mac oynandi diye burada 10 sayfa Ugurcan hakkinda ne konusuldu acaba?
okurken haz aldımDünyanın en iyi kalecilerinden birini cüzi bir bonservise aldık.
Tadını çıkarın.
Bravo sana, madalya istermisin?Gittiği mekanda 300 lira fazla verince 2 gece uyuyamayan adamlar iş Gs'nin çıkarlarına, parasına gelince 40 milyon euronun çar çur edilmesini ne olmuş yav diye savunuyor.
Evet, Uğurcan iyi oynarsa da eleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü eleştirdiğimiz şey Uğurcan'ın şahsı ya da performansı olmayacak. Değerinin 7-8 katı bonservis verilmesini eleştiriyoruz. Nefesim yettiğince de bu ihaneti her platformda eleştirmeye devam edeceğim.
vasat sevicilikten vazgeç meme’tGS taraftari tepki veriyorsa bilinki Ugurcan tarihimizin en iyi kalecileri arasinda yerini alacaktir
Iste simdi rahatladim
vasat sevicilikten vazgeç meme’t