- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.319
- 6.838
2 yilbu arkadaşı biz almadan önce ts ile sadece 1 yıl mı kontratı kalmıştı
Bu bilgi doğruysa skandal giderek büyüyor demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yilbu arkadaşı biz almadan önce ts ile sadece 1 yıl mı kontratı kalmıştı
Bu bilgi doğruysa skandal giderek büyüyor demektir
Yanlış bilgi vermiş, inanmayın herşeyeTS Camiasının önemli isimlerinden biri olan Nevzat Aydın 1 yıl diyor. Diğer 1 yıl opsiyonmuş ve Uğurcan isterse tek taraflı kullanabilirmiş falan yazdı umarım doğru değildir
Yanlış bilgi vermiş, inanmayın herşeye
16.09.2022:
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, futbolcu Uğurcan Çakır ile kulüp arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartlarının tadil edildiği ve sözleşme süresinin 31 Mayıs 2027 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.
Son günlerdeki mesajların acayip gıcık gıcık cinsten illa bir tekmeyi at bana diyorsun gibi.Trabzonspor kap bildirimlerini dikkate aldığını görüyorum. O zaman 33 + 3 milyon euroya aldığımız bilgisi doğru sana göre Uğurcan'ı.
Bu arada her "şey" ayrı yazılır.
Son günlerdeki mesajların acayip gıcık gıcık cinsten illa bir tekmeyi at bana diyorsun gibi.
Varsa arzuladigin bir tedavi yontemi bana sorabilirsin, ben hallederim.
Isim değişikliğnizin peşinden gidemiyoruz artık kuzey beyDünyanın en iyi kalecilerinden birini cüzi bir bonservise aldık.
Tadını çıkarın.

Özellikle istediğim bir isimdiIsim değişikliğnizin peşinden gidemiyoruz artık kuzey bey![]()
Haha atamadığım bir noktadayim haha atiyorum sayınızÖzellikle istediğim bir isimdi

Pzt yayın varHocam analiz var mı
Kaleci degil !Vasat bir futbolcu olsa onun da ayak dibi zayıf olurdu, o da üstüne gelen topu tehlikeli bölgeye çelerdi
Evet uğurcan vasat
Hoca degil!zaten 2 tane takım var ligde feneri yendi diye mi övelim
şu kadroyla avrupada 2 sene rezil oldu bu sene hedef 3 herhalde
En büyük başarısı hala bayern münihe yenilmek