#1 Uğurcan Çakır

TS Camiasının önemli isimlerinden biri olan Nevzat Aydın 1 yıl diyor. Diğer 1 yıl opsiyonmuş ve Uğurcan isterse tek taraflı kullanabilirmiş falan yazdı umarım doğru değildir
Yanlış bilgi vermiş, inanmayın herşeye

16.09.2022:
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, futbolcu Uğurcan Çakır ile kulüp arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartlarının tadil edildiği ve sözleşme süresinin 31 Mayıs 2027 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Yanlış bilgi vermiş, inanmayın herşeye

16.09.2022:
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, futbolcu Uğurcan Çakır ile kulüp arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartlarının tadil edildiği ve sözleşme süresinin 31 Mayıs 2027 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Trabzonspor kap bildirimlerini dikkate aldığını görüyorum. O zaman 33 + 3 milyon euroya aldığımız bilgisi doğru sana göre Uğurcan'ı.

Bu arada her "şey" ayrı yazılır.

Trabzonspor kap bildirimlerini dikkate aldığını görüyorum. O zaman 33 + 3 milyon euroya aldığımız bilgisi doğru sana göre Uğurcan'ı.

Bu arada her "şey" ayrı yazılır.
Son günlerdeki mesajların acayip gıcık gıcık cinsten illa bir tekmeyi at bana diyorsun gibi.

Varsa arzuladigin bir tedavi yontemi bana sorabilirsin, ben hallederim.

Son günlerdeki mesajların acayip gıcık gıcık cinsten illa bir tekmeyi at bana diyorsun gibi.

Varsa arzuladigin bir tedavi yontemi bana sorabilirsin, ben hallederim.

kardeş sen attığın mesajı görmüyorsun galiba ? çocuk muyum ben de sen bana gördüğünüz her şeye inanmayın diyorsun hayırdır?

Egemen sen istesen de istemesen de Uğurcan artık Galatasaray'ın kalecisi ve destek olmak zorundayız be kardeşim. Hayır gömünce eline ne geçiyor kendini mi tatmin ediyorsun?

Uğurcan Galatasaray'da neler yapacak, zaman gösterecek. Ama bence Ederson ondan çok daha büyük bir fiyasko olacak.
Doğrusu, Uğurcan'ın bizde seviyesini yükseltmesi beni hiç şaşırtmaz...
Öte yandan, Ederson'ın Manchester City'deki geçen sezonundan bile daha kötü bir performans gösterme ihtimali hayli yüksek.

Yuksek bonservis, Ugurcan'in sorunu degil ama Dursun ve yonetimi bu bonservislere harcanan paralarin hesabini vermelidir.

Eren Elmalı için de ne yorumlar yapılıyordu..

Şuan ise takımın değişmez oyuncularından..

Bu da öyle olacak diye düşünüyorum..

Her zaman pozitif olalım..

Ugurcan'ın gelişmesi lazım 29-30 yaş kaleci için iyi bir glow up geçirme yaşıdır burada yiyeceği idmanlar Günay ile gireceği rekabet onu farklı noktaya taşıyabilir. Şahsi fikrim şuan Günay daha doğru seçim kale için ama 36 milyon verdikten sonra Uğurcan'ı kulübede bırakmak zor inş kısa vadeli beklentiyi karşılar yoksa tepki olacak hoş olmaz.

Geri
Üst Alt