#1 Uğurcan Çakır

Ozan, çok iyi kaleci ya da değil konusu değil bu. Maç özelinde bir yorum yaptın, ben de maç özelinde yorumuna yanıt veriyorum. 60 sonrası el freni çekmeseler, Uğurcan da 10 gol yemiş olsa o yediği diğer 4 gol için de ne yapabilirdi diye yorumlardık. Kurtarılabilecek pozisyonlar olsaydı da dediğine katılır sana hak verirdim. Adam beğen ya da beğenme bir şekilde maçın başında fark yemeni engelleyip seni maçta tutmuş, takımına maçı çevirebilmesi için tek başına şans tanımış, takım uyanabilse belki kahramanı olabileceği bir maç çıkartmış. Bugün ekstra yapmasını beklediğiniz ne var bilmiyorum ama fanteziden öteye geçemedi o beklentiler. Uğurcan hayranı birisi değilim, alınmasını da hiçbir zaman istemedim ama bu maç için yapılan şu yorumlar, çıkarımlar adama haksızlık. Uğurcan'ı yeri geldiğinde de hak ediyorsa en sert şekilde hep birlikte eleştiririz, tepki gösteririz ancak bu maç o maç değil. Çıkarımlar yapılıp gömülecek maç da yine kesinlikle bu maç değil.
Aras kargom futbolu biliyor. Aslında pukimde bilir ama sinirleri bozulmus

Bu maç özelinde yapacağı hiçbir şey yoktu ama Günayla arasındaki farkın ederi birkaç milyon euro bence asıl sorun o, aralarında gerçekten ciddi bir fark gözlemlemiyorum.

dostum maçta tutma böyle bir şey değil maçta tutulduğumuz tek bir an bile yok
Ozan bana lütfen tarif eder misin bugün şu maçın seyrini değiştirecek nasıl bir kaleci olabilirdi? Senin 15. dakikada farkın 3-4 belki 5 olmasını engelleyen bir kalecin varken ama inatla rakibe ceza sahana kadar eşlik eden üst üste 3 pas yapamayan bir takım varsa hangi kaleci bu senaryoyu değiştirebilirdi lütfen tarif et, örnek ver. Uğurcan'ın maçın başında yaptıkları tam olarak takımı oyunda tutmaktır. Takıma uyanması için bir mesajdır, takıma bir şans daha vermektir. Ne istiyorsunuz Allah aşkına, mitoz bölünüp kaleyi 2, 3 kişi mi kapatsın herif?

hayır biz fbli ve bjkli gerizekalıların ağzıyla saçma sapan beyanlarda bulunmaya devam edeceğiz çünkü başta kötü dedik ve fırsat kollamamız gerek
Yav ne anlatiyorsun caferim 14 yıl tarihi rekor kırmış kaleciye hain çekildi bu kulüpte. Vefa bu takımdan çoktan gitmiş. Millet her sene sil baştan kadro kuruyor. 14 sene sen ayni evde oturamazsin belki senin kaleni 14 sene korumuş adama köpek muamelesi çekildi. Uğurcan kim ola ki ? İlk macta lağıma atacaklar. Çünkü onların derdi takım falan değil. Tek dertleri ben demistim ve bakın ben futbol ulemasiyim kehkehkeh diye gezinmek

Ozan bana lütfen tarif eder misin bugün şu maçın seyrini değiştirecek nasıl bir kaleci olabilirdi? Senin 15. dakikada farkın 3-4 belki 5 olmasını engelleyen bir kalecin varken ama inatla rakibe ceza sahana kadar eşlik eden üst üste 3 pas yapamayan bir takım varsa hangi kaleci bu senaryoyu değiştirebilirdi lütfen tarif et, örnek ver. Uğurcan'ın maçın başında yaptıkları tam olarak takımı oyunda tutmaktır. Takıma uyanması için bir mesajdır, takıma bir şans daha vermektir. Ne istiyorsunuz Allah aşkına, mitoz bölünüp kaleyi 2, 3 kişi mi kapatsın herif?
Her golde bomboslar. Bizim sut atilan toplar rakibe takıldı mücadele bile etmedik. Faul yapmadik

images-41.webp

Hayatlarındaki problemleri sağda solda birilerine sararak unutmaya veya daha iyi hissetmeye çalışan insanlar var da, acaba ise yarıyor mu, onu merak ediyorum. :ROFLMAO:

Yapici eleştiri yapilacaksa, kaleye gömülü kalması olur. Modern futbolden bihaber, defans arkasına atilan toplarda hep geç kaldı.

Bi öteki de mentali. Sahada abi sayılır, biraz daha sakin kalıp, güven verip defansı izaha çekmeli.

Ve 2 maçtır cok top yumrukluyor tutacağına. Galiba hatalı gol yemeyim baskısı altında, ama GSya geliyorsan bununla yüzleşeceksin.
Okuduğum en iyi yorum.
Endişelerimiz ortak demek ki tam bir çizgi kalecisi görüntüsü verdi 2 tane ohaa buna nasıl çıkmaz neyi bekliyor dediğim pozisyon oldu çok aşırı geç davrandı.bunda biraz da hatalı çıkış yaparım diye 0 risk ile oynama isteği etken olabilir.
Tutması gereken basit şutları yumruklaması da bu psikolojiden kaynaklı.
Çabuk demoralize olması da kötü.Ben inşallah iyi başlarsa bunları aşar diyorum umutluyum.kendine güven şart.
Daha iyi kaleci antrenörleri , floryanın suyu, Okan hocanın özgüven aşılamasıyla iyi başlayacak inşallah

Günay değiştirirdi. Alınmaması skandal ötesi Montella'nın torpilciliğiydi. Açık ara en formda kaleciydi. Mentali diğerlerinin önünde elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. ilk 15'te kurtarışları yapamayacak kalecinin bu seviyede işi yok zaten. Bu oyunu tutmak olmuyor. Uzatacak mısın böyle Aras daha sen beğenmişsin çok ümitlisin anladık.

Yok Donnarumma, yok Diogo Costa, yok 3 tane çıldıracağınız kaleci, yok Ederson, yok Lammens diye diye 3 ayı geçirip son günde de 30 milyona Uğurcan getirirsen tabi ki her yenen golde hatası var mı yok mu diye 5 farklı açıdan bein trio gibi analiz edilip sürekli eleştirilecek.

Yerli kaleci bu yüzden olmazdı işte bizde. Yediği her golde Günay bunu yemezdi diye oto msjlar atılacak, tslisi fblisi gslisi çıtır kanat gibi yiyecek Uğurcan'ı.

İşi zor değil, imkansıza yakın. Kaleciliğini beğenirdim Trabzon'da iken ama bize gelmesini sırf bu yüzden istememiştim. Yaz boyu nöbette bile ''Uğurcan çöpünü alacak bunlar en sonunda'' diye yüzlerce mesaj atılmıştır. Hayata 1-0 geride başlamak gibi, bizdeki kariyeri öyle başladı.

Günay değiştirirdi. Alınmaması skandal ötesi Motella'nın torpilciliğiydi. Açık ara en formda kaleciydi. Mentali diğerlerinin önünde elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. ilk 15'te kurtarışları yapamayacak kalecinin bu seviyede işi yok zaten. Bu oyunu tutmak olmuyor. Uzatacak mısın böyle Aras daha sen beğenmişsin çok ümitlisin anladık.
Ozan, Cüneyt'in tüm yorumlarına katılıyorum. Bu nedenle de Uğurcan'ın aradığımız kaleci olmadığını düşünüyorum. O bütçe ile çok daha iyi ve tartışmasız bir kaleci alabileceğimizi düşünüyorum. O kurtarışı yapamayacak kalecinin bu seviyede işi yok ama yediği golleri çıkartacak kaleci de yok maalesef. Eleştiriyi doğru noktaya, doğru zamanda yapmazsak yarın yapmamız gerektiğinde eleştirimizle bir fark yaratamayız. Bu maçta yediği gol üzerinden yapılan eleştiriyi doğru bulmuyorum. Uğurcan'ın bu maç da dahil olumsuz eleştirilecek ciddi sorunları var. Yediği goller bunlardan birisi değil. Ne kadar tartışırsak tartışalım kalemizi kendisine emanet edeceğiz. Umarım hepimizi yanıltır ve tarihi performanslar sergiler. Değerli yorumların için teşekkür ederim. İyi forumlar, iyi akşamlar Ozan.

Uğurcan'ın aldığı yıllık ücret 2.2 milyon euro. Değerlendirecekseniz buna göre değerlendirin. Zira bonservisi o kadar yüksek olmasının sebebi bizim yönetimin beceriksizliği Uğurcan ile alakalı bir durum değil.
Günay 1 milyon euroya oynuyor bonservisi de yok. Kalecilik içinde ideal yaştaydı. Milli oyuncu olamadığı için hor görüldü. Milli olanı alındı neyse iyi olan oynayacak ikisi de kalecimiz.
Ozan, Cüneyt'in tüm yorumlarına katılıyorum. Bu nedenle de Uğurcan'ın aradığımız kaleci olmadığını düşünüyorum. O bütçe ile çok daha iyi ve tartışmasız bir kaleci alabileceğimizi düşünüyorum. O kurtarışı yapamayacak kalecinin bu seviyede işi yok ama yediği golleri çıkartacak kaleci de yok maalesef. Eleştiriyi doğru noktaya, doğru zamanda yapmazsak yarın yapmamız gerektiğinde eleştirimizle bir fark yaratamayız. Bu maçta yediği gol üzerinden yapılan eleştiriyi doğru bulmuyorum. Uğurcan'ın bu maç da dahil olumsuz eleştirilecek ciddi sorunları var. Yediği goller bunlardan birisi değil. Ne kadar tartışırsak tartışalım kalemizi kendisine emanet edeceğiz. Umarım hepimizi yanıltır ve tarihi performanslar sergiler. Değerli yorumların için teşekkür ederim. İyi forumlar, iyi akşamlar Ozan.
Arascım böyle düşünüyorsan bizi yormasan olmaz mı? Ben söz sakınarak yorum çok nadiren yaparım olayım bu yani gelip burada hayal satamam siz istediğinizi yazın olumlayın itiraz etmeyeceğim.

Agziyla kus tutsa begenilmeyecek artik yavastan bazilari belli etmeye basladilar

bu kadar basari yeterli cünkü taraftarin bir bölümü ota boka sarmaya basladi

Siradaki hedef osimhen diye tahmin ediyorum

Dibi görünce tekrar fabrika ayarlarina döner bazi taraftarlarimiz

Maçta Günay oynasaydı ve mesela 4 gol yeseydi bile o da çöp muamelesi görürdü, haksız olarak. Mert ve Altay da aynı şekilde. Uzun süredir bu kadar tek taraflı maç izlemedim; Malta, Lüksemburg, Cebelitarık maçlarını filan izlemiyorum haliyle.

Günay 1 milyon euroya oynuyor bonservisi de yok. Kalecilik içinde ideal yaştaydı. Milli oyuncu olamadığı için hor görüldü. Milli olanı alındı neyse iyi olan oynayacak ikisi de kalecimiz.

Arascım böyle düşünüyorsan bizi yormasan olmaz mı? Ben söz sakınarak yorum çok nadiren yaparım olayım bu yani gelip burada hayal satamam siz istediğinizi yazın olumlayın itiraz etmeyeceğim.
Uğurcan Günay'ın 1-2 gömlek üstünde kaleci bana göre ben ona rağmen alır mıydım almazdım çünkü Uğurcan'dan da 2 gömlek üstüne gelişebilecek kaleci isterdim. Benim en başından beri isteğim genç kaleci ,yüksek bonservis, düşük maaş. Tzolakis, Lammens, Petrovic, Restes gibi.

heis bu deklarasyonu önceden yapsan daha ii olmaz mıydı;D

mr şimşek ucan çakır'ın neferidir korkusuyla mesaj yazamıyoruz konuya

#ilahi

Geri
Üst Alt