#1 Uğurcan Çakır

.Ugurcani ise bedava verseler alınmaması gerektiğini savunuyordum. Onana bile çok daha iyi bir tercih olduğunu savunuyorum. Ama bu maç özelinde Ugurcanlik birşey yoktu. Hatta görece iyi oynadi
Dursunla alakalı eleştiriler neden editlendi ki? Riva ve Florya ihalelerinin düzgün olduğunu düşünüyorsunuz? Basbayağı 3-30 paraya peşkeş çekildi, gelen azıcık para da transfer su bu tepki çekmemek için iç edildi. Zerre güvenim yoktu, hala daha yok. Hırsızlık dediğim için hakaret kabul edildiyse o kelime editlenebilir, ben daha uygun/kibar bir ifade bilmiyorum, Türkçem bu kadar. Ama komple eleştiri silinmis

Adamlar kslenin dibinde samba yaptı donaruma olsa o da 6 yerdi. 1 tane uzaktan yedi onu belki iyi yer tutsa kurtarırdı diğetlerinde hata bulamam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en büyük zaafı ceza sahası dısından ters köşeye ayak içi vurulan toplar bence. muslera bunların tamamına yakınını çıkarıyordu. uğurcan da tamamına yakınını alıyor. kalemizde olusacak en büyük fark bu olacak.

Apokerim de gidiyordu

Barış’a bizden önce gitseler Barış da giderdi

İcardi’ye girmesek İcardi de Fener’e gidecekti

Belki Mou veya yönetim mal gibi reddetmese bizden daha fazla para verip Fred vb gibi elimizden alarak Osi’yi de getireceklerdi geçen sene

Hahahahah eleştirilere bak 12 şut gelmiş kaleye 6sını yemişse başarısızdır yok yaw

Baktım şimdi döneminin en iyi kalecilerinden ter stegen bayernden 8 golü 14 şutta yemiş barcelona kaleye günayı koysaymış keşke:asd:

Hic mac izlemiyorlar herhalde

Elfborgla skalada gol yemez denilen gunay var.

0910dbf8b7bcf383d9d1a4a8c9859616.jpg
d463ffad773a1a7f01ce4578f025a803.jpg
2b3b66f1386939b917b0b4725bf7fcd9.jpg
2d779d2fc686906d49321a402b63f613.jpg
33706f7eadc4461c30aae63c04ae85f2.jpg
1c3315e05759f0eacc6f106feeb900da.jpg
b1709ef5f31d74c7863d1de221549584.jpg
e66545c44eb84661e92bfd7c41aeaa55.jpg
4f9daa4f248f1f6d54435b0980e18ade.jpg

Hahahahah eleştirilere bak 12 şut gelmiş kaleye 6sını yemişse başarısızdır yok yaw

Baktım şimdi döneminin en iyi kalecilerinden ter stegen bayernden 8 golü 14 şutta yemiş barcelona kaleye günayı koysaymış keşke:asd:
Şampiyonlar liginde kalecilerin ortalama kurtarış yüzdesi yüzde 70 civarında bu maçta uğurcan yüzde 50de kalmış ve 3xG’den 6 gol yemiş

Herkes kurtarışlarını övüyor ben ekstra bir kurtarışını da göremedim üstüne gelenlerden bazılarını çelmiş

Ter Stegen’in 8 yediği maçtaki ter stegenle karşılaştırıp başarılı diye savunacağın bir kaleciyi 30 milyon eyroya getirmemiz kötü oldu gibi ne dersin?

Siz Uğurcanı yedirmeyin

Bu kulübün 30 milyon Eurosunu çatır çatır yiyorlar

Aman koruyun topçunuzu

Bazı arkadaşlar Uğurcan ı gönderdiğimiz an 30 milyonu geri alacağımızı düşünüyor herhalde
Nöbette gelmesine en çok karşı çıkan bendim. Büyük vurgun olduğunu da yazdım
Ama şu an yapılacak bir şey var mı. Atı alan Üsküdar'ı geçti
Böyle devam edersek en büyük zararı takım görür.
Aklı selim düşünmek lazım. FM oynamıyorsunuz burada

Siz Uğurcanı yedirmeyin

Aman koruyun topçunuzu
Ugurcan mi dedi gelin bana 30 milyon verin diye , napalim simdi 30 milyon verdik diye her mac gelip Ugurcani burda kotuleyelim mi ?
Ugurcanin degeri 9 milyon eurodur ondan o performansi beklemek gerekiyor , asil elestirilecekler yonetim ve baskan.
Burda Ugurcana laf edecegine Dursun Ozbek'in konusuna gir ve orda de bir yerli kaleciye 30 milyon euro verilir mi diye.

Siz Uğurcanı yedirmeyin

Aman koruyun topçunuzu
tam anlamadık ne demek istediğini. anlayamıyoruz. o yüzden her gün 272 kere falan bu başlığa gelip aynı şeyleri yazmaya devam etmelisin bence. :asd:

Ugurcan mi dedi gelin bana 30 milyon verin diye , napalim simdi 30 milyon verdik diye her mac gelip Ugurcani burda kotuleyelim mi ?
Ugurcanin degeri 9 milyon eurodur ondan o performansi beklemek gerekiyor , asil elestirilecekler yonetim ve baskan.
Burda Ugurcana laf edecegine Dursun Ozbek'in konusuna gir ve orda de bir yerli kaleciye 30 milyon euro verilir mi diye.
O zaman şu kadronun kalesini bu herife emanet etmeyelim 30 verdik diye oynatmak zorunda değiliz, 30luk yıldız gibi savunmaya çalışmayın

tam anlamadık ne demek istediğini. anlayamıyoruz. o yüzden her gün 272 kere falan bu başlığa gelip aynı şeyleri yazmaya devam etmelisin bence. :asd:
Tete ve mustafa muhammet konularından geldikleri ilk 2-3 haftada atılmıştım bundan da atarlar yakında rahat edersiniz zaten merak etme

Şampiyonlar liginde kalecilerin ortalama kurtarış yüzdesi yüzde 70 civarında bu maçta uğurcan yüzde 50de kalmış ve 3xG’den 6 gol yemiş

Herkes kurtarışlarını övüyor ben ekstra bir kurtarışını da göremedim üstüne gelenlerden bazılarını çelmiş

Ter Stegen’in 8 yediği maçtaki ter stegenle karşılaştırıp başarılı diye savunacağın bir kaleciyi 30 milyon eyroya getirmemiz kötü oldu gibi ne dersin?
Mackolikten çıkıp maç izlemeni öneririm daha sağlıklı olur hala xg falan diyorsun. Dün maçı izleyen herkes kalede kurtua bile olsa yine min 5 yiyeceğimizi gördü. Adamlar ceza sahamızda top oynadı.

Kimsenin tercihi uğurcan olmazdı, tek kişi de 30 verilmesini makul karşılamadı. Keşke kimseyi de almasaydık ama hala 30 30 diye ağlamanın bir anlamı yok 14 günde iade hakkımız yok maalesef.

O zaman şu kadronun kalesini bu herife emanet etmeyelim 30 verdik diye oynatmak zorunda değiliz, 30luk yıldız gibi savunmaya çalışmayın
Ben 30 milyonluk kaleci olarak bakmıyorum 9-10 milyon kaleci olarak bakıyorum ve öyle degerlendiriyorum , 30 milyon verdiği için de Dursun Özbeki elestiyorum. Bu vakite kadar kaleci transferini neden beklettigini ve sonunda bize 30 milyon soktuğunu. Başkandır zamaninda kaleci almayıp sonlara doğru bize bu kadar çok para odettiren , zamaninda Petrovice maaşı biraz fazla verseydi ikna edip alabilirdi mesela.

Geri
Üst Alt