- 3 Haziran 2015
- 57.182
- 66.379
- 4.143
İki maçta 8 gol yiyen yeni kalecimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayın skor kısmında değilim uğurcan iyi değildi dün ama sanki sahanın en iyisiymiş gibi yorum yapanlar var. Kimseye destek vermek zorunda değiliz Galatasaray seviyesi kaleci değil uğurcan. Mümkünse ocak ayında kaleci alınmalı ve böyle saçma bir destek geliştirirseniz 5 yıl kalemizde Ugurcan görürüz.Mackolikten çıkıp maç izlemeni öneririm daha sağlıklı olur hala xg falan diyorsun. Dün maçı izleyen herkes kalede kurtua bile olsa yine min 5 yiyeceğimizi gördü. Adamlar ceza sahamızda top oynadı.
Kimsenin tercihi uğurcan olmazdı, tek kişi de 30 verilmesini makul karşılamadı. Keşke kimseyi de almasaydık ama hala 30 30 diye ağlamanın bir anlamı yok 14 günde iade hakkımız yok maalesef.
şahsımı "siz" diye ötekileştirmen ziyadesiyle üzdü.Tete ve mustafa muhammet konularından geldikleri ilk 2-3 haftada atılmıştım bundan da atarlar yakında rahat edersiniz zaten merak etme
Hasbihale son verip çatışmaya hız verelim sn baltacışahsımı "siz" diye ötekileştirmen ziyadesiyle üzdü.
Benim anlamadigim madem edersonu 11 verip alabiliyorsun nasil ugurcana 36 gomdunuz .hemde edersonun ismi 2 aydir bizle anilirken ..fener el altindan para mi verdi .. kafam almiyor...
ederson kaleci değil ki zaten kıyas doğru değilBenim anlamadigim madem edersonu 11 verip alabiliyorsun nasil ugurcana 36 gomdunuz .hemde edersonun ismi 2 aydir bizle anilirken ..fener el altindan para mi verdi .. kafam almiyor...
Uğurcan'a 27.5 verdik. Ederson'un olmama sebebi de tamamen maaşı, maaş işinin zaten biraz ucunu kaçırdık iyice saçma bir yere gidecekti. Ederson'un 4 yıllık maliyeti 55-60 milyon euro iken Uğruncan'ın 5 yıllık maliyeti 40 milyon euro. Ederson ile karşılaştırma yanlış o yüzden. Neden Lammens, Restes vb. gibi genç kaleciler alınmadı yada daha uygun maliyetli John Victor gibi kalecilere gidilmedi demek daha doğru bir soru ve kıyaslama olur sanki yönetim bölümünde.Benim anlamadigim madem edersonu 11 verip alabiliyorsun nasil ugurcana 36 gomdunuz .hemde edersonun ismi 2 aydir bizle anilirken ..fener el altindan para mi verdi .. kafam almiyor...
Alamadi iste beceriksizleriyi kaleci kötü değil
bazı maçlarda bize helal olsun da dedirtecek muhtemelen
ama parası korkunç
ederinin tam 2 katına aldık ve o paraya daha iyisi alınabilirdi
o para hep tepesinde sallanacak bu kötü bir şey maalesef