#1 Uğurcan Çakır

Mackolikten çıkıp maç izlemeni öneririm daha sağlıklı olur hala xg falan diyorsun. Dün maçı izleyen herkes kalede kurtua bile olsa yine min 5 yiyeceğimizi gördü. Adamlar ceza sahamızda top oynadı.

Kimsenin tercihi uğurcan olmazdı, tek kişi de 30 verilmesini makul karşılamadı. Keşke kimseyi de almasaydık ama hala 30 30 diye ağlamanın bir anlamı yok 14 günde iade hakkımız yok maalesef.
Olayın skor kısmında değilim uğurcan iyi değildi dün ama sanki sahanın en iyisiymiş gibi yorum yapanlar var. Kimseye destek vermek zorunda değiliz Galatasaray seviyesi kaleci değil uğurcan. Mümkünse ocak ayında kaleci alınmalı ve böyle saçma bir destek geliştirirseniz 5 yıl kalemizde Ugurcan görürüz.

Uğurcan'ın hiçbir suçu yok benim nazarımda. Hatta o olmasa böyle yüz morartıcı bir skor ortaya çıkabilirdi. Dün kalede kim olursa olsun minimum 5-6 yiyecekti zaten. Adamlar pas yaparak ve dinlenerek kaleye girebildiğine göre sorun başka yerde. Efsanemiz dediğimiz Muslera da Real'den 6 tane yedi. Hatta bir dönem gelen geçenden 3-4 yiyordu. Sonuçta bu onu kötü kaleci yapmadı.

Milli maclardan bagimsiz bu arkadas zaten bilinen bir kaleci. Bu paralar etmedigi biliniyor. Son gune biraktik diye en az 15m Euro fazla verdigimiz bir kaleci. Artısı yerli statu diyecegim, ama yabanci sayiyi da doldurmadik, ordan da tutmuyor hesap. Her halukarda garip bir transfer ve beklentileri karsilamadi. Bunu degistirecek tek sey sahadaki muazzam performansi ve CL'de 1-2 mac almamizi saglamasi. Zor is.

Bazı izleyiciler silahlarını çekti köşesine çekildi şimdiden. Oyuncunun başarısız olmasını isteyen bu izleyiciler, başarılı olmasını isteyen taraftarlara karşı ilk hatalı golünde gelip 1 şarjör boşaltacaktır bu konuda.

Son düzenleme:
Oldum olası kaleciliğini beğenmedim. Dünkü maçtan bağımsız söylüyorum. Dursun başkan ne yaptı ne etti aldı bunu. Trabzon asrın itelemesini yaptı. Milli oyuncu Trabzondan ayrılmak istedide hatırlı birilerini mi araya soktu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Malum Kerem'in Avrupa listesine eklenmesi de böyle olmuştu.

Dünkü maçta 6 gol değil sadece 3 gol yiyecek bir kaleci varsa Psg’ye haber verin 100 milyon Euro’ya satın alır anında

Rahmi Koç Uğurcan transferini yorumlamış diye okudum

Uğurcan takıma nezaman katılıyor? Bugün izinli mi acaba?

Güveniyorum. Form tutamazsa tutana kadar Günay oynar. Bam bam bam uzatmaya gerek yok. Bizim takım dün ispanyadan bu kadar gol yemezdi. Bi iki tane atardık hatta

Benim anlamadigim madem edersonu 11 verip alabiliyorsun nasil ugurcana 36 gomdunuz .hemde edersonun ismi 2 aydir bizle anilirken ..fener el altindan para mi verdi .. kafam almiyor...

Benim anlamadigim madem edersonu 11 verip alabiliyorsun nasil ugurcana 36 gomdunuz .hemde edersonun ismi 2 aydir bizle anilirken ..fener el altindan para mi verdi .. kafam almiyor...

arada 10 milyon dan fazla maas farki var

cakir in 2.2 civari maasi mevcut

kaleciye de 15 kagit vermeyelim yani bi noktada

ederson kaleci değil ki zaten kıyas doğru değil

Uğurcan'a 27.5 verdik. Ederson'un olmama sebebi de tamamen maaşı, maaş işinin zaten biraz ucunu kaçırdık iyice saçma bir yere gidecekti. Ederson'un 4 yıllık maliyeti 55-60 milyon euro iken Uğruncan'ın 5 yıllık maliyeti 40 milyon euro. Ederson ile karşılaştırma yanlış o yüzden. Neden Lammens, Restes vb. gibi genç kaleciler alınmadı yada daha uygun maliyetli John Victor gibi kalecilere gidilmedi demek daha doğru bir soru ve kıyaslama olur sanki yönetim bölümünde.

iyi kaleci kötü değil

bazı maçlarda bize helal olsun da dedirtecek muhtemelen

ama parası korkunç

ederinin tam 2 katına aldık ve o paraya daha iyisi alınabilirdi

o para hep tepesinde sallanacak bu kötü bir şey maalesef

Geri
Üst Alt