#1 Uğurcan Çakır

Seni tebrik ediyorum kardeşim.

sadece bir kucuk bir elestirim var ayni zamanda da ozurum tabi.. ilk baslarda 30 milyon verdigimiz icin baya bir icerlemistim ama helal olsun kalenin hakkini veriyor muslerayi aratmiyor simdilik bunun icin ozur dilerim :). yalniz kucuk bir elestiri yapmak istiyorum kendimce ..bazen kale icinde tutabilecegi toplari yumrukluyor gereksiz yere .. bir parca ozguvenle alakali galiba biraz zaman gecince kesin o toplarida cikip alicak ..boyle devam diyebilirim

Hala etmez uğurcanın iyi olması kazıklandığımız gerçeğini değiştirmiyor.

Sen 20 milyonluk ferrariye 40 milyon fverip alınca ferrari çöp müdür hayır sen malsındır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uğurcan Çakır, imaj haklarından doğacak geliri Galatasaray’a devretti ve ekstra bir ücret talep etmedi.

(İbrahim Seten)

Sen 20 milyonluk ferrariye 40 milyon fverip alınca ferrari çöp müdür hayır sen malsındır
Usta çok saçma bir kıyaslama yapmışsın. 20 milyonluk Ferrari 40 milyonluk araba performansı verebilir mi? Futbolcular da bu olabiliyor.

Ben kendisine her zaman olumlu yaklaşmıştım ama başlangıcı benim beklentilerimi bile aştı. Nazar değmesin. 🧿

Sen yasiyon mu lan

Not: Barış Savaş ben gizli görevdeyim ismim degisti

Geri
Üst Alt