#1 Uğurcan Çakır

golü yemeyebilirdi IMHO onun dışında hatasız oynadığını söyleyebiliriz

top sektirmeleri, yan top zaafiyeti, uzaktan toplarda duruşları filan sıkıntı. kolay giderilebilecek sıkıntılar da değil. o kadar para bu özelliklerini geliştirmiş birine verilmeliydi, uğurcan'ın ederi en fazla 20'ydi bu piyasada
Burası doğru da Uğurcan daha çok maç aldırır bizde, relaks olalım.

golde hata yaptı bence. konumunu doğru ayarlasa dokunabilirdi sanki yapılan ortaya
ama yine de direkt kendisine yazamam golü. çok yorulmuştuk. geliyorum dedi adeta.

Fena değil ya. Başlarda soru işareti vardi kafamda ama oynadikca alışacak ve açılacak 😊

Bizde tuttu çok şükür kaleyi yine sağlama aldık

Belki kalecilik çok bir iş düşmedi ama topu kullanma konusunda canavar gibiydi Uğurcan yine. Kendi yarı sahasına gönderdiği paslarda %100 isabet sağlarken uzun toplarda tam 14 isabet sağladı şaka gibi ki bu uzun paslarda direk rakip defans bloğunun arkasında defalarca Sane 'yi Yunus'u filan topla buluştururken Sallai 'ye Jakobs 'a filan çizgi üzerinde gönderdiği diagonel pasları filan da şiir gibiydi

Bazıları kıçını yırtıyor başarısız olsun diye. Attığı paslar çok iyiydi. Muslera nın ayağına geldiğini düşünün bugün ki topların. Ayrıca direkten dönen şutta parmak ucuyla müdahalesi var. Adam pahalı gelmiş olabilir ama bu onu problemi değil. Dursun Özbeğe gidin çemkirin. Ederson malını alsak tapardınız. Bazı insanların gerçekten futboldan ilişiği kesilmeli forumda

Bazıları kıçını yırtıyor başarısız olsun diye. Attığı paslar çok iyiydi. Muslera nın ayağına geldiğini düşünün bugün ki topların. Ayrıca direkten dönen şutta parmak ucuyla müdahalesi var. Adam pahalı gelmiş olabilir ama bu onu problemi değil. Dursun Özbeğe gidin çemkirin. Ederson malını alsak tapardınız. Bazı insanların gerçekten futboldan ilişiği kesilmeli forumda
Nokta virgül katılıyorum.
Şunları yapan yabancı ünlü bir kaleci olsaydı buralarda şiirler yazılırdı.
Direkten dönen o topa da dokundu yosa goldü.
Paslarınaysa ben inanamadım istatistiğine bir bakılmalı.

kaleciliği zaten çok iyi ama ayaklarının bu kadar iyi olmasını beklemiyordum

Yediği golde hatalıydı ama genel oyun toplamında gayet iyi şimdiye kadar Muslera'yı aratmadı. Tebrikler

Bonservisini elestirmistim ama yönetim Ugurcan‘i almakta hakliymis. Simdiye kadar cok iyi gidiyor, sanirim performans ve uyum acisindan alabilecegimiz en iyi kaleciydi, yerlo olmasi büyük avantaj

Geri
Üst Alt