- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
acayip bir güven veriyor. kalede pozisyon görünce falan kafam çok rahatt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası doğru da Uğurcan daha çok maç aldırır bizde, relaks olalım.top sektirmeleri, yan top zaafiyeti, uzaktan toplarda duruşları filan sıkıntı. kolay giderilebilecek sıkıntılar da değil. o kadar para bu özelliklerini geliştirmiş birine verilmeliydi, uğurcan'ın ederi en fazla 20'ydi bu piyasada
Tekrarını izleyemedim ama topta yapabileceği şeyin yüzdesi nedir etüt etmek lazım.golü yemeyebilirdi IMHO onun dışında hatasız oynadığını söyleyebiliriz
iyi kazıklandık maalesef. kötü kaleci diyemem ama büyük kaleci olmaktan çok uzakta fundemental eksiklikleriyle
Nokta virgül katılıyorum.Bazıları kıçını yırtıyor başarısız olsun diye. Attığı paslar çok iyiydi. Muslera nın ayağına geldiğini düşünün bugün ki topların. Ayrıca direkten dönen şutta parmak ucuyla müdahalesi var. Adam pahalı gelmiş olabilir ama bu onu problemi değil. Dursun Özbeğe gidin çemkirin. Ederson malını alsak tapardınız. Bazı insanların gerçekten futboldan ilişiği kesilmeli forumda
kaleciliği zaten çok iyi ama ayaklarının bu kadar iyi olmasını beklemiyordumBazıları kıçını yırtıyor başarısız olsun diye. Attığı paslar çok iyiydi. Muslera nın ayağına geldiğini düşünün bugün ki topların. Ayrıca direkten dönen şutta parmak ucuyla müdahalesi var. Adam pahalı gelmiş olabilir ama bu onu problemi değil. Dursun Özbeğe gidin çemkirin. Ederson malını alsak tapardınız. Bazı insanların gerçekten futboldan ilişiği kesilmeli forumda
ritim yakaladığında ayakları kusursuza yakın oluyor, enteresan biri uğurcan. ama bi maça kötü paslarla başladıysa öyle devam ediyor. mentali izin vermiyor sanırım ama onu da yenerkaleciliği zaten çok iyi ama ayaklarının bu kadar iyi olmasını beklemiyordum