#1 Uğurcan Çakır

İstediğiniz kadar övün. Son senesinde hakaret ettiğiniz Muslera son senesinde bile bundan çok güven veriyordu

Uğurcan'ı severim ama Muslera zamanında bir şeyi çok söyledik. Muslera formsuz olabilir, eskisi gibi olmayabilir. Ama taraftar sürü psikolojisi ile sanki takımda her şey 4/4'lük ve tek sorun Muslera gibi takılıyordu. Üstelik Muslera büyük bir kaptan ve takımda herkesin üstünde net hakimiyeti olan bir adamdı buna Osimhen vs dahil.

Bak Muslera nasıl kalaylıyordu Sanchez'i, Apo'yu. Onları sürekli organize ediyordu. O seviyeye gelmek kolay bir şey değil.

Muslera sonrası olmadı sanki ya. Olmadı yani daha iyisini alabilirdik bu paralara, Trabzon’a can suyu gibi gelmiştir o para.

Kalecilik birsey varmiydi yav? Sandigimdan iyi is yapiyor. Heleki ayaklari cok cok gelismis. Okadar iyi sanmiyordum top teknigini.

Yedigi goller komedi. Fb macinda bu macta. 30 milyon verilen kaleci bunlari yemez birader. Kendine gel artik

Dünyanın en pahalı sıradan kalecisi. Transfer olduğunda da söyledim, linç yedik tabi. Kötü kaleci değil ama Günay seviyesinde, fazlası değil.

36 M nun en az 20 si cope gitti.

Yedigi goller yenilmeyecek goller degil ama daha extra isler yapması lazım. Ayrica cogu posizyonda topu birinci hamlede kontrol edemiyor, buda rakibe ikinci bir pozisyon şansı veriyor.

arenada zaman geçiremezsin birader burası Galatasaray!!!!

birisi buna öğretsin!!!!

ayriyeten kötü bir kalecisin!

ben sevmiyorum bunu maalesef keşke başka biri kalecimiz olsaydı

Yani ilk golde topa açıldı ama ıskaladı. 2. gole birşey diyemiyorum

Sakamisiniz yav, 2ci golü hic bir kaleci cikaramaz. Ha ilk golde belki cok iyi görünmüyor ama yüzde yüz hatada denmez. Önce bi hocayi sorgulayin orta sahayi nasil samsuna teslim etti ikinci yarida diye.

İyi performans varken yok olanlar hemen türemiş. Ulan adam kontrpiyede kaldı. Hayatında eline topu almamış adamlar Uğurcanı bokluyor 🤣 Uğurcana gelene kadar 5 adam var. Adama bok atmak için 40 takla atıyorsunuz
bizden hiçbir halt olmaz.
Uğurcana gelene kadar çok ciddi sorunlar var.
Gene abartı yorumlar.Bonservis anormal pahalı doğru.Fakat yıllık ücretide iyi.Herkesin üçer beşer milyon aldığı ve uğurcandan daha fazla sıçıllarda olan oyunculara yönelin bence.Çünkü en büyük sorunumuz onlar.

Dört dörtlük kaleci bulmak mümkün değil.Uğurcanda kötü kaleci değil.

Böyle kalecilik yapacaksa işimiz yaş

Sezon başında iyiydi toparlaması lazım

Aşırı güven vermiyor. Günayla da lider olurduk. Günay bedelsiz geldi 700 bin euroya falan oynuyor. Ugurcan 36 milyon euroya geldi 4 milyon euro falan alıyor. 40 milyon euroluk fark göremedim ben bu iki kaleci arasında. Hatta daha kötüsü Günay fener maçını alabilirdi.

Geri
Üst Alt