#1 Uğurcan Çakır

En büyük problemi çok top sektirmesi. Tekte alıp pozisyonu bitireceği topları riske girmemek için yumruklayarak atakların devam etmesini sağlıyor. Muslera nın eline mıknatıs gibi yapışırdı toplar.

İlk golde ciddi hatası var çünkü top kale alanı içine düşüyor sen onu ıska geçemezsin bu major bir hataydı. 2. golde ise orta geleceğini düşünüp 1 adım öne çıktı hadi bu tolore edilebilir ama kaleci gol yer yani önemli olan kritik zamanlarda psikolojik olarak ayakta kalıp takımı tutması. Kalecilik üstüne geleni tutmaktır ama daha çok psikolojidir bazen 1 kurtarış bir maçı ve hatta sezonu sana getirebilir.
Takım arkadaşlarının tam güvenini kazanması önemli burada yoksa yediği goller şanssızlıktan öteye gitmez.

çizgiye çok hapsoluyor ya rahatsız edici düzeyde. trabzonda hiç izlemedim her zamanki hali mi bu ilmiyorum ama gözler musleranın böyle son dakikalarda penaltı noktasına çıkıp aldığı topları çok arayacak gibi

Şu ana kadarki performansı berbat filan değil kesinlikle. Hatta şu ana kadarki Avrupa performansı bile > Total Muslera Avrupa performansı filan.
Ama mevzu şu ki, prime Muslera'yı görmüş olduğumuz için ve tabii inanılmaz yüksek bir para ödediğimiz için extra iş yapması gerekiyor ve bekleniyor. Ha bir de bence bu aralar genel bir tutukluk var kendisinde. Son zamanlarda yediği çoğu golü normalde yiyecek adam değil. Toparlar diye düşünüyorum.

2'nci gol konusunda bir şey yapabilir miydi emin değilim Muslera'da yiyordu ama top sektirme olayı hoş olmuyor yinede kurtaracağı maçlar olacaktır.

uğurcan parasının en az 15 milyonunun ne uğurcanla ne futbolla ne piyasa ile bir alakası yok

ne olduğunu ispat edemiyorum azıcık iq yeter bunu anlamak için

o yüzden para üzerinden eleştirmem uğurcanı

Gene altipasa sektirdi topu beceriksiz. Neyse ki Sancheze carpti. Ikinci golu de bir daha seyredin derim. Aval aval bakti. Hic bir topa ucmuyor. Cabalamiyor, sadece seyrediyor.

Geri
Üst Alt