Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.099
- 10.568
- 2.223
Kaç kişi değişti önünde . Adama biraz anlayış gösterin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açıyor mu bari kamil abi?bAZEN Muslerayı aramıyor değilim
hahahaha güzel espri reisaçıyor mu bari kamil abi?
İyi başladı da şuan çok istenilen seviyede değil. O kadar adam göndermek problem abi. Bütün bel kemiği gidecek takımın. Lookman a bu sebeple karşıyımYine gidiyorlar zaten hoca 1 tane de fazladan gönderirdik. Uğurcan bence muslera arkasındaki günay kadar bile kalecilik yapmıyor malesef ben çok istiyordum gelmesini de şuan pişmanım.
Bir kere, Ederson'a kulübü 5 sene ipotek etmektense her türlü Uğurcan'ı tercih ederdim. Hem Total maliyet yüzde 30-40 daha az, hem daha genç, hem de kalecilik performansı olarak çok daha iyi. Biri prime denilebilecek halinde, diğeri dipteyken geldi.Uğurcan iyi bir kaleci mi, evet
Kaç vermiştik bonsuna 27 mi? 27 eder mi, hayır.
Kaç para ederdi peki? Bence 15-16 civarı. Hadi 2-3 de gönlümüzden koptu, şanımızdan bahşiş bıraktık diyelim. Ama daha fazlası değil.
Dursun başganın Uğurcan sevdası ve ne hikmetse trabzon damarı tuttu sene başında.
Bu arada şöyle bi endişem var, Uğurcan topun daha çok bizim kaleye geldiği maçlarda iyi kurtarışlar yaparken, kaleye 1-2 şut isabet eden maçlarda gol yedi. Eğer kaleye az şut gelmesi kendisini soğutuyorsa bu hoj değil
Bir kere, Ederson'a kulübü 5 sene ipotek etmektense her türlü Uğurcan'ı tercih ederdim. Hem Total maliyet yüzde 30-40 daha az, hem daha genç, hem de kalecilik performansı olarak çok daha iyi. Biri prime denilebilecek halinde, diğeri dipteyken geldi.
Dün yediği ikinci golde ne yapabilir onu da anlamış değilim, top bir anda oyuncuya çarpıp yükseliyor.
İlk golde hatalı evet ama normalde bu golleri yiyecek birisi değil. Herifin olayı zaten çizgide çok iyi olması. Toparlayacaktır ligin kalanında, bizde tutukluk yaşıyor ki Muslera da yaşamıştı bu durumu. Aynı yorumlar ona da yapılmıştı. Hatta çok daha kötü goller yemişti Muslera.
Uğurcan TS'de sezona çok iyi girmişti ama bir türlü bizde işte bu denilecek seviyeye çıkamadı henüz. Buna rağmen Alanyaspor maçında bizi ipten almıştı mesela. Şu ana kadar ligde zaten öyle bizi yakan bi performans göstermedi. Avrupa'daki performansı ligden daha iyi hatta. Liverpool maçını da ona borçluyuz bir yerde, Ekitike'ye karşı filan 0-0 iken tuttu bizi. Maçın kırılma anıydı o pozisyon. Muslera son Avrupa sezonunda koca AL'de kurtarış yüzdesi en düşük 2./3. kaleci filandı. Ligde de geçen yıl özellikle ilk yarı kaleye gelen ilk top direkt gol oluyordu. Millet çabuk unutmuş. Bunu alacağımıza Muslera kalsaydı diyen var hala.
Ha keşke bu paraya Petrovic'i filan alsaydık, en çok onu ve Yunan lavuğu istedim ama geçti artık, olan oldu.
Dün yediği 2.golün önündekilerle alakası yok. Pozisyon almayı bilmiyorKaç kişi değişti önünde . Adama biraz anlayış gösterin.
Acaba Emre orta acacak diye düsunup öne çıktı? Vuracagini, osimhene carpacagini mi düsunemedi acaba?Dün yediği 2.golün önündekilerle alakası yok. Pozisyon almayı bilmiyor
Orta açacak diye düşünse bile öne çıkması anlamsızdı işi savunmaya bırakması lazımdıAcaba Emre orta acacak diye düsunup öne çıktı? Vuracagini, osimhene carpacagini mi düsunemedi acaba?