#1 Uğurcan Çakır

fb macinda iptal edilen golde yedigi golde berbatti

dün de tutacagi toplari sektirdi ki bi posyon da anlik kilinc iceri tiklayabilirdi

30 undan sonra gelisebilir gayette ama verilen meblag hep arkasindan gelecek

Muslera diyenlere braga maçını sonrasında rakibe tekme atıp bizi sabote ettiği maçı hatırlatırım. Muslerada ilk sezon rezaletti. Adama sizin şans verip vermemeniz adamın kesinlikle umrunda değil haberide yok zaten. Ederson isteyenleri gördükçe girecek kazığın farkında olmayan adamlar beğensenizde beğenmesenizde Türkiyedeki en iyi kaleciyi aldık ötesi yok. Ayrıca Günay diyorsunuzda günayın yediği gollere bakın bakalım her topu ceza sahasına rakibin önüne düşürüyor sektiriyor. Günayı bende seviyorum ama hiçbir zaman 1.kaleci olmadı büyüklerde. Öyle yada böyle Uğurcandan iyisi yok şuanda. Adama atar gider hakaret edeceğinize çok daha uyguna almak varken 2 katı para veren yönetime giydirin. Plansızlık şimdi devre arasında da boy gösterecek. Hocamızın dediği gibi 12 kişi mi oynayacağız diyecekler kimseyi almayacaklar. Sizde Uğurcan'a sallayıp kendinizi tatmin ettiğinizle kalacaksınız

Bu top sektirme işi daha çok başımızı ağrıtacak.

Uğurcan iyi bir kaleci mi, evet

Kaç vermiştik bonsuna 27 mi? 27 eder mi, hayır.

Kaç para ederdi peki? Bence 15-16 civarı. Hadi 2-3 de gönlümüzden koptu, şanımızdan bahşiş bıraktık diyelim. Ama daha fazlası değil.

Dursun başganın Uğurcan sevdası ve ne hikmetse trabzon damarı tuttu sene başında.

Bu arada şöyle bi endişem var, Uğurcan topun daha çok bizim kaleye geldiği maçlarda iyi kurtarışlar yaparken, kaleye 1-2 şut isabet eden maçlarda gol yedi. Eğer kaleye az şut gelmesi kendisini soğutuyorsa bu hoj değil

2-3 haftadır sallantıda derbide sayılmayan golde kafası başka yerlerde gibiydi dünkü maçta da iyi değildi. Bilmediğimiz bir sıkıntısı yoktur umarım

Yine gidiyorlar zaten hoca 1 tane de fazladan gönderirdik. Uğurcan bence muslera arkasındaki günay kadar bile kalecilik yapmıyor malesef ben çok istiyordum gelmesini de şuan pişmanım.
İyi başladı da şuan çok istenilen seviyede değil. O kadar adam göndermek problem abi. Bütün bel kemiği gidecek takımın. Lookman a bu sebeple karşıyım

Uğurcan iyi bir kaleci mi, evet

Kaç vermiştik bonsuna 27 mi? 27 eder mi, hayır.

Kaç para ederdi peki? Bence 15-16 civarı. Hadi 2-3 de gönlümüzden koptu, şanımızdan bahşiş bıraktık diyelim. Ama daha fazlası değil.

Dursun başganın Uğurcan sevdası ve ne hikmetse trabzon damarı tuttu sene başında.

Bu arada şöyle bi endişem var, Uğurcan topun daha çok bizim kaleye geldiği maçlarda iyi kurtarışlar yaparken, kaleye 1-2 şut isabet eden maçlarda gol yedi. Eğer kaleye az şut gelmesi kendisini soğutuyorsa bu hoj değil
Bir kere, Ederson'a kulübü 5 sene ipotek etmektense her türlü Uğurcan'ı tercih ederdim. Hem Total maliyet yüzde 30-40 daha az, hem daha genç, hem de kalecilik performansı olarak çok daha iyi. Biri prime denilebilecek halinde, diğeri dipteyken geldi.
Dün yediği ikinci golde ne yapabilir onu da anlamış değilim, top bir anda oyuncuya çarpıp yükseliyor.
İlk golde hatalı evet ama normalde bu golleri yiyecek birisi değil. Herifin olayı zaten çizgide çok iyi olması. Toparlayacaktır ligin kalanında, bizde tutukluk yaşıyor ki Muslera da yaşamıştı bu durumu. Aynı yorumlar ona da yapılmıştı. Hatta çok daha kötü goller yemişti Muslera.
Uğurcan TS'de sezona çok iyi girmişti ama bir türlü bizde işte bu denilecek seviyeye çıkamadı henüz. Buna rağmen Alanyaspor maçında bizi ipten almıştı mesela. Şu ana kadar ligde zaten öyle bizi yakan bi performans göstermedi. Avrupa'daki performansı ligden daha iyi hatta. Liverpool maçını da ona borçluyuz bir yerde, Ekitike'ye karşı filan 0-0 iken tuttu bizi. Maçın kırılma anıydı o pozisyon. Muslera son Avrupa sezonunda koca AL'de kurtarış yüzdesi en düşük 2./3. kaleci filandı. Ligde de geçen yıl özellikle ilk yarı kaleye gelen ilk top direkt gol oluyordu. Millet çabuk unutmuş. Bunu alacağımıza Muslera kalsaydı diyen var hala.
Ha keşke bu paraya Petrovic'i filan alsaydık, en çok onu ve Yunan lavuğu istedim ama geçti artık, olan oldu.

Bir kere, Ederson'a kulübü 5 sene ipotek etmektense her türlü Uğurcan'ı tercih ederdim. Hem Total maliyet yüzde 30-40 daha az, hem daha genç, hem de kalecilik performansı olarak çok daha iyi. Biri prime denilebilecek halinde, diğeri dipteyken geldi.
Dün yediği ikinci golde ne yapabilir onu da anlamış değilim, top bir anda oyuncuya çarpıp yükseliyor.
İlk golde hatalı evet ama normalde bu golleri yiyecek birisi değil. Herifin olayı zaten çizgide çok iyi olması. Toparlayacaktır ligin kalanında, bizde tutukluk yaşıyor ki Muslera da yaşamıştı bu durumu. Aynı yorumlar ona da yapılmıştı. Hatta çok daha kötü goller yemişti Muslera.
Uğurcan TS'de sezona çok iyi girmişti ama bir türlü bizde işte bu denilecek seviyeye çıkamadı henüz. Buna rağmen Alanyaspor maçında bizi ipten almıştı mesela. Şu ana kadar ligde zaten öyle bizi yakan bi performans göstermedi. Avrupa'daki performansı ligden daha iyi hatta. Liverpool maçını da ona borçluyuz bir yerde, Ekitike'ye karşı filan 0-0 iken tuttu bizi. Maçın kırılma anıydı o pozisyon. Muslera son Avrupa sezonunda koca AL'de kurtarış yüzdesi en düşük 2./3. kaleci filandı. Ligde de geçen yıl özellikle ilk yarı kaleye gelen ilk top direkt gol oluyordu. Millet çabuk unutmuş. Bunu alacağımıza Muslera kalsaydı diyen var hala.
Ha keşke bu paraya Petrovic'i filan alsaydık, en çok onu ve Yunan lavuğu istedim ama geçti artık, olan oldu.

Renktaş ben Uğurcan'ı severim zaten, beğenirim de. Bence gayet iyi kaleci. Uğurcan'ın son 2 maçta bi konsantrasyon problemi var ama belli ki, nedendir bilinmez. Belki de yoktur ve bana öyle gelmiştir

Dün yazdığım gibi Ugurcan son haftalarda kötü ama forumdaki Günay sevgisini de hiç anlamıyorum

Gençler maçında gollerde donup kaldı üstelik onun da en büyük zaafı topları tehlikeli bölgeye sektirmesi

Ayağı Uğurcan'dan iyi yazılmış Gençler maçında hediye bir pası vardı neyse ki atamadılar

Uğurcan için 30 milyonu peşkeş çektiğimiz, kurduğu takım için finansman sağladığımız Trabzon başkanı şimdi bize horozlanıyor.

30 milyonun gittiğine mi yanarsın,
Karşılığında aldığımız oyuncunun bu paraya değmediğine mi yanarsın,
Paramızla rezil olduğumuza mı yanarsın?!

Ah Dursun ahh...

Akira Kurosawa Japan GIF by Turner Classic Movies

Geri
Üst Alt