#1 Uğurcan Çakır

Önüne kaleci alınsın

30'un 15'i ödenmeyip üzerine yatılsın

al-bundy.gif

Son düzenleme:
Linçlemeyin ama Muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa
Lakin yerine giren kaleyi boş bırakarak golü yedirdi
Okyanusu geçip derede boğuluyoruz
O kadar paralara kimleri alıyorsun ama yedek kalecin forvetin 8 in sağ bekin forvetin yok!! İlk ceza sakatlıkta puan kaybetmeye mahkum oluyorsun
Bunları bana kimse anlatamaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Linçlemeyin ama muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa
O kadar paralara kimleri alıyorsun ama yedek kalecin forvetin 8 in sağ bekin forvetin yok!! İlk ceza sakatlıkta puan kaybetmeye mahkum oluyorsun
27 milyona bournemoutha giden petroviç hala içimde yaredir

Bi takımın kalecisi bile sakatlanır mı ya. Ne oluyor olm

Kemerburgaz'a ortopedi polikliniği de yapılsın.

Uğrcan süper kupa maçına döner belki.

Linçlemeyin ama muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa
?

Linçlemeyin ama Muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa

Sen kimsin ki sana zaten anlatmakla uğraşalım renktaş

Mecidiyeköy'e gel ultraslan bu mesajının hesabını soracak @Feramuz Kayalar

Gsnin en büyük birkaç efsanesinden birine hakaretvari konuşanlara yaptırım olmayacak mı?

muslera gibi galatasaray tarihinin en iyi yabancılarından biri akıllarda o lakapla kalmışsa, bu takıma prime messi alsan ona da düşüşe geçtiği an pessi falan derlerdi.

Yazarken sözlüğün gazabına uğramışım Muslera kaptanımıza öyle bir saygısızlık yapan birisi olma ihtimalini bile düşünemiyorum
Burdan öZür dileyim yinede. Uğurcana gelirsek inşallah bizi yanıltır.
Yürüyedue be CİMBOMUMM

Geri
Üst Alt