Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.035
- 21.071
- 2.233
Çıkmasa sanki dayanır gibiydik. O moralle gol yemezdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yediğimiz golde kaleden açıp topa hamle yapmaya çalışırdı zaten. uğurcan yan toplara hep çıkar.Çıkmasa sanki dayanır gibiydik. O moralle gol yemezdi
27 milyona bournemoutha giden petroviç hala içimde yaredirLinçlemeyin ama muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa
Lakin yerine giren kaleyi boş bırakarak golü yedirdi
Okyanusu geçip derede boğuluyoruz
O kadar paralara kimleri alıyorsun ama yedek kalecin forvetin 8 in sağ bekin forvetin yok!! İlk ceza sakatlıkta puan kaybetmeye mahkum oluyorsun
Bunları bana kimse anlatamaz
Aman ha büyük söz olur temelli mahvoluruzBi takımın kalecisi bile sakatlanır mı ya. Ne oluyor olm
?Linçlemeyin ama muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa
O kadar paralara kimleri alıyorsun ama yedek kalecin forvetin 8 in sağ bekin forvetin yok!! İlk ceza sakatlıkta puan kaybetmeye mahkum oluyorsun
Linçlemeyin ama Muslera bile bunun yediği bazı golleri yemezdi. Çok bir esprisi olan kaleci değil neden o paraları verdik bir kişi bile anlatamaz bana. 6-7 m anca eder etmez taş çatlasa
arkamdan millete konuşma lan nedim yerini haddini hududunu bilSen kimsin ki sana zaten anlatmakla uğraşalım renktaş
Mecidiyeköy'e gel ultraslan bu mesajının hesabını soracak @Feramuz Kayalar
arkamdan millete konuşma lan nedim yerini haddini hududunu bil