#1 Uğurcan Çakır

Hayırlı olsun,Uğurcan iyi kaleci ,elbet donnayla kiyaslanmaz ama ederson veya lammens ten iyi degilmi bence bunu düşününce para dan once
Para ya potansiyele yatırılır Uğurcan 29 yaşında olduğu düşünülürse mantıksız ya da kariyere Ederson City kariyeri düşününce bence kıyaslanamaz.Biz neye verdik Trabzonun kaptanina

Para ya potansiyele yatırılır Uğurcan 29 yaşında olduğu düşünülürse mantıksız ya da kariyere Ederson City kariyeri düşününce bence kıyaslanamaz.Biz neye verdik Trabzonun kaptanina
ederson bonserviste sorun yokta muhtemelen maaş sıkalasında anlaşamadık, bu kamiller 10m maaş fln vermiştir bizimkilerin kaleye ayırdığı bütçe 2-3

Günaydın 1 milyar 323 bin Türk lirası Bey.

Kalitesi bir yana, yaşına göre çok fazla vermişiz gerçekten. Ederson diye aylardır uğraşıp sonucu bu olmamalıydı. Direk Uğurcan'ı alsaydık 15'e falan tamamdı belki.

ederson bonserviste sorun yokta muhtemelen maaş sıkalasında anlaşamadık, bu kamiller 10m maaş fln vermiştir bizimkilerin kaleye ayırdığı bütçe 2-3
Verilen para zaten buyuk Ederson içinde normalden fazla ama bizim aldığımız oyuncuda o maliyetlere geldi.Yani başta teknik direktör kimler izin verdi bu transfere merak ediyorum.

Yan toplardaki zaafiyetin dışında sana çok güveniyorum hele son dönemde attığın o yerden uzun metrajlı pasları burada da atmaya başlayınca takoz ayaklı algısını yerle bir etmeni dört gözle bekliyorum. Umarım ödenen paranın altında ezilmezsin aslanım yolun bahtın açık olsun.

Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun

Umarım çok başarılı olur formamız ile

Allah utandırmasın evlat

Hoşgeldin aileye...

İşin maddi kısmını bir tarafa bırakalım karakter-performans yüzdesi en yüksek olan yerli kaleciyi aldık. Hem takım düzeni hem de ligimizin malum durumları düşünüldüğünde dik duruşlu yerlilere ihtiyacımız var.

lider bi topçu,yillardir kaptan

ilkay da öyle

hakan ı alirsak o da öyle

bu acidan da girismek lazim mevzuya

Maliyeti konuştuk çok söylenecek bir şey bırakılmadı. En azından yıllığı olağan bir para.

Takımını sahiplenen, liderlik vasıfları olan, büyük takım karakteri olan bir adam aldık. En önemlisi yabancı sınırına takılmadan milli ve sağlam Türk oyuncu almış olmak. Performansı da büyük olursa çok güzel olur. Hayırlısı olsun hem kendisi adına hem bizim adımıza.

ederson kovasına yıllık 11 milyon euro maaş mı , uğurcan gibi yerli ve türkiyenin en iyi kalecisine yıllık 2.5 milyon euro maaş mı ? 6-7 yıl kaleci konusunda soru işareti yaşamayız. hayırlı olsun camiamıza.

Bonservisine +10 m euro verdik malesef. Bu da son gün elzem ihtiyaç transferi olduğu ve Ts kaptanı olduğu için gayet doğal bence. Kendisine kurulmaya gerek yok. Burada suçlu (varsa) GS yönetimidir.

Bunun dışında yıllık ücreti, TR'de yetişmiş oyuncu olması, iyi bir kaleci olması, lider oyuncu olması ve 29 yaşında olması artıları.

Tatil için emeklilik için değil başarı ve hayalleri için gelmiş aslan parçası.
Kendini paralar yine başarılar olur böyleleri.

Bence bizde daha yüksek konsantrasyonda yani daha formda oynayabilir

Tsde şampiyon olmuş zaten hedef bitmiş. Bizde CLde oynayacak + daha büyük klüpte her yıl şampiyonluğa oynaycak ve kafası rahat olacak çünkü bu adam yıllardır trabzon şehrinden ayrılmak istiyodu zaten.

Eminim çok mutludur şu an

Hayırlı Uğurlu olsun dün gece uyutmadı bizi ama şu an daha mantıklı düşünüyorum. Kolsuz edersondan daha iyi bence. Ayrica Türk ve edersondan daha genç. İnşallah bizim için hayırlı olur +1 yabanci kontenjanı da güzel oldu.

Bonservise fazla verdik ama bu Uğurcan'ın suçu değil. Ayrıca maaşıda olabildiğince düşük kabul etmiş. Bu saatten sonra destek olmak düşer, karakteri düzgün bir adam ben yararlı olacağını düşünüyorum. Eren gelirkende kimse istemiyordu ama verdiği katkı ortada. Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt