Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merti İspanya deplasmaninda oynatsın 10 yertamam kurtarış yaptı bravo. Adamlar 60'da el freni çekmese 10 sıfır bitecekti alooo. Şu lekeyle oynar artık kaptırdı zaten formayı Merti koyacaklar bundan sonra muhtelemelen.
Mertle Uğurcan arasında 30m Euro'luk kalite farkı var de bu başlığa bir daha ugramayacagim söz.Merti İspanya deplasmaninda oynatsın 10 yer
Azili Uğurcan dusmani ben olabilirim sanmıştım sen olacaksın galiba ama bu maç o mac degil29 yaşına gelmiş ne gelişimi ne yolu hocam
yer yemez muhabbeti mi yapalım şimdi bugün mert de oynasa 6 yiyecekse ne anladım ben 30 küsür mioluk kalecimden.Merti İspanya deplasmaninda oynatsın 10 yer
Bu mantığa göre her sene jankati oynatalim. Ne gerek var kaleciye 11. Adam yanci gibi takilsinyer yemez muhabbeti mi yapalım şimdi bugün mert de oynasa 6 yiyecekse ne anladım ben 30 küsür mioluk kalecimden.
sen jankatı da oynatırsın o potansiyelin var.Bu mantığa göre her sene jankati oynatalim. Ne gerek var kaleciye 11. Adam yanci gibi takilsin
En iyi puanı kalecimiz almış bu mac donnurama olsa 5 yerdi ki ben bu herifi hiç istemedim pukicimyer yemez muhabbeti mi yapalım şimdi bugün mert de oynasa 6 yiyecekse ne anladım ben 30 küsür mioluk kalecimden.
Neye var diyim lan@Güney Kartal Allah aşkına var de
Takımla dağılan kaleci olsa bugün muhtemelen 10-0 gibi bir skorla biterdi bu maç. Maçı izlediğiniz düşünerek söylüyorum bunları. Bugün belki bir gol fark ederdi kalede Donna olsa. Tam olarak hangi gol için extra görmek istiyordunuz? Rakip aldığı her top ile bizim ceza sahasında cirit atarken daha 20 dakikada bilmem kaç top çıkartmış bir kaleciye bu yorumu yapmak çok doğru değil diye düşünüyorum. Örnek verdiğiniz Donna'nın bile hemen aklıma gelen 5 yediği Almanya maçı var mesela. Maçı genel olarak değerlendirip kaleci ne yapmış ona bakmak gerekiyor. Şu skora rağmen gerçekten iyi bir maç çıkarttı denilebilir Uğurcan için. Dağılan kaleci şu maçta en az 10 yemeden ayrılamazdı sahadan.Bırakın bu işleri takımla beraber dağılan kaleci hiç iyiye işaret değil takım dağıldığında senin tutman lazım Donarumma tam bu tip kaleciydi. Uğurcan Muslera bunlar takıma uyan kaleciler. Günay bile yeri geliyor ekstra oynayıp takımı tutuyor geçen yıl AZ maçı gibi.
Gidin 30m veren adamlara sovun. Çocuğun ne suçu var? 1 kelime ile adam yoketmeyi en iyi siz yapıyorsunuz. Desteklemek zorundasiniz. Kimse burada ucuza aldık demiyor. Tarihi fahiş fiyatı ödedik. Tekrar ediyorum çocuğun suçu yok. Bu çocuk da 30m luk kaleci değil. Git onu baskanina söyle.sen jankatı da oynatırsın o potansiyelin var.
sövme mi ne sövmesi eleştiri bu cahil cahil şeylerle çarpıtma yapma. Suçlama yok eleştiri var gelişecek.Gidin 30m veren adamlara sovun. Çocuğun ne suçu var? 1 kelime ile adam yoketmeyi en iyi siz yapıyorsunuz. Desteklemek zorundasiniz. Kimse burada ucuza aldık demiyor. Tarihi fahiş fiyatı ödedik. Tekrar ediyorum çocuğun suçu yok. Bu çocuk da 30m luk kaleci değil. Git onu baskanina söyle.
Ben bu arkadaşı seviyorum, yakışacağız birlikte. Eyüp maçı formamızla ilk maçında başarılar