#1 Uğurcan Çakır

Kale de donnaruma da olsa sonuc ayni olurdu

Fark yememize ragmen sahadaki en iyi oyuncumuzdu

Tekrar ediyorum çocuğun suçu yok

30 milyonu verenler hesap vermeli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MT olarak böyle bir skor hatırlamıyorum ama bu kadar aciz bir futbol da izlemedim. Adamlar ceza sahasında muhtelif pas opsiyonlarından en iyisini seçmeye çalışırken hangi kaleci ne yapabilirdi?

Bırakın bu işleri takımla beraber dağılan kaleci hiç iyiye işaret değil takım dağıldığında senin tutman lazım Donarumma tam bu tip kaleciydi. Uğurcan Muslera bunlar takıma uyan kaleciler. Günay bile yeri geliyor ekstra oynayıp takımı tutuyor geçen yıl AZ maçı gibi.
Takımla dağılan kaleci olsa bugün muhtemelen 10-0 gibi bir skorla biterdi bu maç. Maçı izlediğiniz düşünerek söylüyorum bunları. Bugün belki bir gol fark ederdi kalede Donna olsa. Tam olarak hangi gol için extra görmek istiyordunuz? Rakip aldığı her top ile bizim ceza sahasında cirit atarken daha 20 dakikada bilmem kaç top çıkartmış bir kaleciye bu yorumu yapmak çok doğru değil diye düşünüyorum. Örnek verdiğiniz Donna'nın bile hemen aklıma gelen 5 yediği Almanya maçı var mesela. Maçı genel olarak değerlendirip kaleci ne yapmış ona bakmak gerekiyor. Şu skora rağmen gerçekten iyi bir maç çıkarttı denilebilir Uğurcan için. Dağılan kaleci şu maçta en az 10 yemeden ayrılamazdı sahadan.

sen jankatı da oynatırsın o potansiyelin var.
Gidin 30m veren adamlara sovun. Çocuğun ne suçu var? 1 kelime ile adam yoketmeyi en iyi siz yapıyorsunuz. Desteklemek zorundasiniz. Kimse burada ucuza aldık demiyor. Tarihi fahiş fiyatı ödedik. Tekrar ediyorum çocuğun suçu yok. Bu çocuk da 30m luk kaleci değil. Git onu baskanina söyle.

1757278940909.webp

Gidin 30m veren adamlara sovun. Çocuğun ne suçu var? 1 kelime ile adam yoketmeyi en iyi siz yapıyorsunuz. Desteklemek zorundasiniz. Kimse burada ucuza aldık demiyor. Tarihi fahiş fiyatı ödedik. Tekrar ediyorum çocuğun suçu yok. Bu çocuk da 30m luk kaleci değil. Git onu baskanina söyle.
sövme mi ne sövmesi eleştiri bu cahil cahil şeylerle çarpıtma yapma. Suçlama yok eleştiri var gelişecek.

Geri
Üst Alt