Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.469
- 10.693
- 1.338
İşi zor vallahi Şampiyonlar liginde ve ligde iyi başlangıç yapması lazım yoksa o bonservisin altında ezilebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30m bonservis verildi diye 30m luk kaleci beklentisi yapıyorsunuz. 30m luk kaleci değil zaten kazikladilar diyoruz gidip Dursun un konusuna yazın. Çocuğun ne suçu varsövme mi ne sövmesi eleştiri bu cahil cahil şeylerle çarpıtma yapma. Suçlama yok eleştiri var gelişecek.
ikinci yarı 60 a kadar yenilen gollere baktın değil mi başka bir şey söylememe gerek yok. 60 da el freni çekmeseler zaten 10 olacaktı abi neyi konuşuyoruz ya tamam çok iyi kaleci bir daha yaşanmaz bu olay peki siz haklısınız ben gidiyorum.Takımla dağılan kaleci olsa bugün muhtemelen 10-0 gibi bir skorla biterdi bu maç. Maçı izlediğiniz düşünerek söylüyorum bunları. Bugün belki bir gol fark ederdi kalede Donna olsa. Tam olarak hangi gol için extra görmek istiyordunuz? Rakip aldığı her top ile bizim ceza sahasında cirit atarken daha 20 dakikada bilmem kaç top çıkartmış bir kaleciye bu yorumu yapmak çok doğru değil diye düşünüyorum. Örnek verdiğiniz Donna'nın bile hemen aklıma gelen 5 yediği Almanya maçı var mesela. Maçı genel olarak değerlendirip kaleci ne yapmış ona bakmak gerekiyor. Şu skora rağmen gerçekten iyi bir maç çıkarttı denilebilir Uğurcan için. Dağılan kaleci şu maçta en az 10 yemeden ayrılamazdı sahadan.
dursuna da yazdım ben zaten ilk mesajda yaw Allah aşkına dümdüz kafayla oyuncu fan club savunma işi yapmayın.30m bonservis verildi diye 30m luk kaleci beklentisi yapıyorsunuz. 30m luk kaleci değil zaten kazikladilar diyoruz gidip Dursun un konusuna yazın. Çocuğun ne suçu var
Gitme pukim beni tanıdın miikinci yarı 60 a kadar yenilen gollere baktın değil mi başka bir şey söylememe gerek yok. 60 da el freni çekmeseler zaten 10 olacaktı abi neyi konuşuyoruz ya tamam çok iyi kaleci bir daha yaşanmaz bu olay peki siz haklısınız ben gidiyorum.
Yok yahu Uğurcan yüzünden yedik 6 gol.
Ozan, çok iyi kaleci ya da değil konusu değil bu. Maç özelinde bir yorum yaptın, ben de maç özelinde yorumuna yanıt veriyorum. 60 sonrası el freni çekmeseler, Uğurcan da 10 gol yemiş olsa o yediği diğer 4 gol için de ne yapabilirdi diye yorumlardık. Kurtarılabilecek pozisyonlar olsaydı da dediğine katılır sana hak verirdim. Adam beğen ya da beğenme bir şekilde maçın başında fark yemeni engelleyip seni maçta tutmuş, takımına maçı çevirebilmesi için tek başına şans tanımış, takım uyanabilse belki kahramanı olabileceği bir maç çıkartmış. Bugün ekstra yapmasını beklediğiniz ne var bilmiyorum ama fanteziden öteye geçemedi o beklentiler. Uğurcan hayranı birisi değilim, alınmasını da hiçbir zaman istemedim ama bu maç için yapılan şu yorumlar, çıkarımlar adama haksızlık. Uğurcan'ı yeri geldiğinde de hak ediyorsa en sert şekilde hep birlikte eleştiririz, tepki gösteririz ancak bu maç o maç değil. Çıkarımlar yapılıp gömülecek maç da yine kesinlikle bu maç değil.ikinci yarı 60 a kadar yenilen gollere baktın değil mi başka bir şey söylememe gerek yok. 60 da el freni çekmeseler zaten 10 olacaktı abi neyi konuşuyoruz ya tamam çok iyi kaleci bir daha yaşanmaz bu olay peki siz haklısınız ben gidiyorum.
dostum maçta tutma böyle bir şey değil maçta tutulduğumuz tek bir an bile yokOzan, çok iyi kaleci ya da değil konusu değil bu. Maç özelinde bir yorum yaptın, ben de maç özelinde yorumuna yanıt veriyorum. 60 sonrası el freni çekmeseler, Uğurcan da 10 gol yemiş olsa o yediği diğer 4 gol için de ne yapabilirdi diye yorumlardık. Kurtarılabilecek pozisyonlar olsaydı da dediğine katılır sana hak verirdim. Adam beğen ya da beğenme bir şekilde maçın başında fark yemeni engelleyip seni maçta tutmuş, takımına maçı çevirebilmesi için tek başına şans tanımış, takım uyanabilse belki kahramanı olabileceği bir maç çıkartmış. Bugün ekstra yapmasını beklediğiniz ne var bilmiyorum ama fanteziden öteye geçemedi o beklentiler. Uğurcan hayranı birisi değilim, alınmasını da hiçbir zaman istemedim ama bu maç için yapılan şu yorumlar, çıkarımlar adama haksızlık. Uğurcan'ı yeri geldiğinde de hak ediyorsa en sert şekilde hep birlikte eleştiririz, tepki gösteririz ancak bu maç o maç değil. Çıkarımlar yapılıp gömülecek maç da yine kesinlikle bu maç değil.
şunu anlatamıyoruz adamlaraİspanya milli takımını kale dibine kadar buyur eden, rahat şut atmaları için önlerinden çekilen 10 kişi ve kenarda uyuyan bir teknik direktör varken elinden gelenin en iyisini yapıp rezaletin büyümesini önleyen Uğurcan’ı tebrik ederim
buradaki maçlarda nasıl musleranın yapacağı bişey yoksa uğurcanın da yoktu
boş yapmayı kesin artık
Merinosmu neyse uzaktan attigi golden önce az kalsin cay falan icecektişunu anlatamıyoruz adamlara
biz çektiğimiz her şutta rakibe takıldı toplar geçemedik adamların önü bomboştu