#1 Uğurcan Çakır

Soran olursa 30 milyon Euro

H8c begenmedim, hic guven vermedi. Neyse ki Gunay var. 36m euroyu Losev'e falan bagislasaydiniz keske.

Keşke o 36 milyon euroyu çöpe atmak yerine fakir fukaraya dağıtsaydı Dursun Özbek. Onların hâyır duasıyla CL de ilk 24 e kalırdı.

Keşke o 36 milyon euroyu çöpe atmak yerine fakir fukaraya dağıtsaydı Dursun Özbek. Onların hâyır duasıyla CL de ilk 24 e kalırdı.
Cope mi atildi simdi? Nasil bir laf bu ya birseyi yorumlarken boyle mi yorumluyorsunuz hayattaki herseyi?

Cope mi atildi simdi? Nasil bir laf bu ya birseyi yorumlarken boyle mi yorumluyorsunuz hayattaki herseyi?
Günay'dan bir artısını görmüyorum maalesef. 36 milyon euro değer miydi bu transfer için.oyuncuya bir şey demiyorum suçlu 10 a alacağı adama 36 milyon euro veren yönetim.

Günay'dan bir artısını görmüyorum maalesef. 36 milyon euro değer miydi bu transfer için.oyuncuya bir şey demiyorum suçlu 10 a alacağı adama 36 milyon euro veren yönetim.
Degmezdi tabi, normalde 15-16 milyon euro anca eder benim gozumde ama son gun gidersen Trabzon'a sana ekstradan 10-15 milyon girecegi belli. Olayi boyle yorumlamak farkli senin dedigin tarzda farkli. Ayrica Ugurcan , Gunay'dan iyi kaleci ama 1 gomlek fark olur oyle 4-5 gomlek fark yok tabi orasina katiliyorum.

Top sektirip basit pas hataları yaptı maalesef. Dan dun uzun oynasa daha iyi.

Hayırlı olsun Egemenim

@Egemen Bayrak
247178a1bec664ab03516ff4a0fcc499.jpg

Baski var üstünde net bonservisin baskisi, bundan dolayi baya tedirginlik görüyorum kendisinde.

O topları nasıl sektiriyorsun anlamıyorum umarım böyle sektirmeye devam etmezsin yolun açık olsun

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerideki ilk maçımızda sağlam bir alkış ve destekle üzerindeki baskıyı atacaktır aslan

Geri
Üst Alt