Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cope mi atildi simdi? Nasil bir laf bu ya birseyi yorumlarken boyle mi yorumluyorsunuz hayattaki herseyi?Keşke o 36 milyon euroyu çöpe atmak yerine fakir fukaraya dağıtsaydı Dursun Özbek. Onların hâyır duasıyla CL de ilk 24 e kalırdı.
Günay'dan bir artısını görmüyorum maalesef. 36 milyon euro değer miydi bu transfer için.oyuncuya bir şey demiyorum suçlu 10 a alacağı adama 36 milyon euro veren yönetim.Cope mi atildi simdi? Nasil bir laf bu ya birseyi yorumlarken boyle mi yorumluyorsunuz hayattaki herseyi?
Degmezdi tabi, normalde 15-16 milyon euro anca eder benim gozumde ama son gun gidersen Trabzon'a sana ekstradan 10-15 milyon girecegi belli. Olayi boyle yorumlamak farkli senin dedigin tarzda farkli. Ayrica Ugurcan , Gunay'dan iyi kaleci ama 1 gomlek fark olur oyle 4-5 gomlek fark yok tabi orasina katiliyorum.Günay'dan bir artısını görmüyorum maalesef. 36 milyon euro değer miydi bu transfer için.oyuncuya bir şey demiyorum suçlu 10 a alacağı adama 36 milyon euro veren yönetim.