#1 Uğurcan Çakır

Tedirginliğini de atar ilerleyen haftalarda.
Kuzenini de kaybetmiş üstelik.
İlk maçı.

Gol yemeden tamamlamış olması güzel.

Bir tık özgüveni düşük gördüm.

O da normal 3-4 gün önce 6 yedi. Ama takılıkalmaması lazım.

Kuzenini de kaybetmiş. allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Başta Uğurcan olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk maçlarında Muslera'ya kova muamelesi yapan güruh şimdi de Uğurcan'a takmış. Allah yardımcısı olsun adamın. Sosyal medya insanları inanılmaz zehirlemiş durumda. Herhangi bir hayatı, belki de en ufak başarısı olmayan insanlar sosyal medya maskesi ile şövalyecilik oynuyor etkileşim almak uğruna. Yazık...

Olumsuz anlamda Çok abartılı yorumlara katılmıyorum.Evet bu maçta hatalı paslar ve sektirdiği toplar oldu.Ama bunları abartmak anlamsız.Tam anlamıyla kesin yargıya varmak için erken olduğunu düşünüyorum.Ben Galatasarayda oynamanın heyecanı içerisinde olduğunuda düşünüyorum.Şu an baya baskı hissediyor.Alıştığı zaman daha fazla güven vereceğini düşünüyorum.

turuncu formaya geçişi olumlu karşılıyorum yeşil çirkin

36m verdiğim kaleciden zaten hatalı gol beklemem ama olmayacak topları çıkarmasını beklerim

Futbolcuların kaleciye hiç güvenmediğini 5 tane halı saha maçı yapan herkes görüyordur, Muslera varken böyle davranmıyorlardı. Bence antreman performansı ya çok kötü yada çok tedirgin görüyorlar. İyi izleyin anlayacaksınız. Uğurcan buraların adamı değil iyi soktular bize.

Böyle bir savunmada herkes 3-5 yer, kaldı ki Muslera filan da sürekli ŞL'de 3-5 yiyip duruyordu,

biz oralı değiliz diyorum, değiliz.

Gunay'la dalga gecen futbol ulemalarinin yorumlarini bekliyoruz.

Geri
Üst Alt