Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk maçlarında Muslera'ya kova muamelesi yapan güruh şimdi de Uğurcan'a takmış. Allah yardımcısı olsun adamın. Sosyal medya insanları inanılmaz zehirlemiş durumda. Herhangi bir hayatı, belki de en ufak başarısı olmayan insanlar sosyal medya maskesi ile şövalyecilik oynuyor etkileşim almak uğruna. Yazık...
Olumsuz anlamda Çok abartılı yorumlara katılmıyorum.Evet bu maçta hatalı paslar ve sektirdiği toplar oldu.Ama bunları abartmak anlamsız.Tam anlamıyla kesin yargıya varmak için erken olduğunu düşünüyorum.Ben Galatasarayda oynamanın heyecanı içerisinde olduğunuda düşünüyorum.Şu an baya baskı hissediyor.Alıştığı zaman daha fazla güven vereceğini düşünüyorum.
Futbolcuların kaleciye hiç güvenmediğini 5 tane halı saha maçı yapan herkes görüyordur, Muslera varken böyle davranmıyorlardı. Bence antreman performansı ya çok kötü yada çok tedirgin görüyorlar. İyi izleyin anlayacaksınız. Uğurcan buraların adamı değil iyi soktular bize.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.