#1 Uğurcan Çakır

Gorevini layikiyla yapiyo yalniz golde hatali. O sut alti pasa celinmezdi.
O şutta topu, rakip yarı sahadaki Osimhen’in önüne çelemeyen kaleciye kaleci demem renktaşım. Bjk de kalabalık gelmişti. Osi’nin önüne çelse baya eksik yakalardık rakibi.

Günümüzde büyük takım kalecisinin yılda en az 3 tane karşı karşıya kaldığında çeldiği topla asist yapması lazım.

Bonservis eleştirdik, lakin çok çabuk uyum sağladı. Memnunum.

Alanya maçı Liverpool maçı üstüne Bjk maçı 3ünde sallansa hem avrupada havlu atma noktasına gelebilirdik hem de ligde şikecilerle kafa kafaya durumda olabilirdik. Son 2 haftada gösterdiği performansla ligde de avrupada da büyük krizden kurtardı bizi

adı uğurcan değil de ugrasson adında bir izlandalı falan olsaydı kahraman ilan edilmişti. ts den gelmesinin ve normal olarak yüksek bonservis bedelinin dezavantajını devre arasına kadar yaşar. sonrasında fanları çığ gibi büyü böyle devam ederse.

Uğurcan çok iyi bir kaleci kesinlikle fark yarattığını düşünüyorum.
Fakat bazı toplar var onları tokatlamak veya çelmek yerine çok net almalı.Nasıl alamıyor onları şaşkınım.
Bjk maçında kafa vuruşuyla kaleye gelen top vardı net alması lazımdı tokatladı topu.

adı uğurcan değil de ugrasson adında bir izlandalı falan olsaydı kahraman ilan edilmişti. ts den gelmesinin ve normal olarak yüksek bonservis bedelinin dezavantajını devre arasına kadar yaşar. sonrasında fanları çığ gibi büyü böyle devam ederse.
Ugrasson olmasına gerek yok ederson olsa bile herkes okeydi zaten

Soru: Önce İspanya maçında 6 gol, ardından Frankfurt maçında 5 gol gördün kalende ama buna rağmen performansın her maçta beğenildi. Liverpool maçında da çok iyi bir performans sergiledin. O süreçten sonra kendini nasıl motive ettin, psikolojik açıdan etkilendin mi?

Uğurcan Çakır: "Çok güzel bir soru. Ben işimizin bir parçası olarak düşünüyorum. Vicdanen işimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum, çok çalışıp hem milli takımda hem kulübümde en iyi performansı vermeye çalışıyorum.

Tabii ki futbolda da hayatta da zorlu süreçler olabiliyor. Benim için de öyle bir dönem geçti. Ama ben her zaman en iyi yaptığım işi yapmaya, çok çalışmaya devam ettim. Kendimi geliştirmek için hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, ondan sonraki süreçte benim açımdan iyi geçti.

Zor süreçler herkesin başına gelebiliyor, gollü maçlar, zorlu sonuçlar ama ben en iyi yaptığım işi yapmaya çalışıyorum.

Çok çalışıyorum, hem ülkeme hem takımıma en iyi performansımla takım arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum."

Aferin çalışkan çocuk.

3 yıl kaleyi götürse verdiğimiz parayı çıkartmış oluruz. Performansı iyi olduğu sürece söylendiği gibi kimsenin bonservis konuşacağını düşünmüyorum ama ilk sendelemesinde laf edip kendini tatmin etmek isteyen de çok olacaktır maalesef.

alkış1.gif

Adama sırf 30 milyon euro verildi diye kalede en ufak hatasında kötüymüş algısı yapılıyor sosyal medyada. şu maçta tutacağı tek pozisyon vardı onu da kurtardı. son golde de müthiş bir top yolladı.

6 gol attığın maçta 1 gol yiyorsan, başarılısındır arkadaş..

hele hele milli arena da zor iştirr zordurr böyle maçlarda sakin kalabilmek..

Geri
Üst Alt