#1 Uğurcan Çakır

Çok iyi maç çıkardı, tebrikler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonraki maçta oynamayacak deniyor. Bu sakatliklara sebep olan herkrsi kovun

parasıyla ilgili fikrimi zaten söylemiştim

ama kaleciliğinin verdiği güven de hiç öyle yüksek değil

muhtemelen bu yerli kaleci tercihimizle fenerin volkan ayrıldıktan sonra altay irfan vb. tercihlerle girdiği kaleci krizine gireceğiz bir süre

bu kadar parayla aldığın milli kaleci etiketli adamı hemen değiştiremezsin de

böyle devam edeceğiz kör topal

Uğurcanı severim ama maalesef Muslera kadar rahat ettiren bir kaleci değil
Avrupa'da muslera'nın olduğu hangi maçta dün Uğurcan'ın verdiği performansı gördün rtas? hani lig için dersen fazla çakılı olması, başka mevzular sebebiyle hak veririm.

Umarım yırtık falan yoktur. Kafadan 1-2 ay yok demektir eğer öyleyse. Ayakta duramadığı için yere bıraktı kendini.

Avrupa'da muslera'nın olduğu hangi maçta dün Uğurcan'ın verdiği performansı gördün rtas? hani lig için dersen fazla çakılı olması, başka mevzular sebebiyle hak veririm.
Gerçekten kötülemek için söylemiyorum. Belkide şımarık davranıyorum ama penaltı rezil atılan bir penaltıydı. Monaco şutörleri hep üstüne üstüne çektiler şutları. Günayın yediği gölü büyük ihtimalle yumrukları ama.
Muslera her zaman iyi performans vermemiş olabilir Avrupada ve bütün maçları hatırımda değil ama ben şahsen daha çok güven duyuyordum kendisine.

nasıl bir dönem ya? kaleci bile sakatlanıyor. bu kadar şanssızlık normal değil. büyük bir uğursuzluk var. acilen sebebini bulmak lazım.

Fiyatı yüksek ama en az 5 yıl kaleci sorunumuz olmayacak ve yakın zamanda da takımda kaptanlık yapacak yerli bir isme sahip olduk. Uğurcan tabii prime muslera olmayacak ama kalemiz güvende olacak. Ben ne olursa olsun çok doğru bir hamle yaptığımızı düşünüyorum uzun vadeye bakılınca.

üst adelesi giden kaleciyi de ilk defa bizde gördük arkadaş fiyat-performans olarak facia ötesi bir transfer oldu. Dursun Özbek'in özel transferi.

Geri
Üst Alt