#1 Uğurcan Çakır

Gene bir maaş sıkıntısı durumu çıkarsa hiç şaşırmayacağım.

Oyunculara kızmıyorum yanlış anlaşılmasın paralarını vermeyen yönetime laf ederim.

Günay'ın direkt kadro dışı kalması lazim benzer şekilde İcardi ile de vedalaşmak lazım. Belli ki Hoca sizi oynatamam diyemiyor, yönetimin ağırlığı hissedilmeli.

Sıkıntı yapacaksa defolsun gitsin. Günay kupa maçlarında forma giyiyordu hoca da muhtemelen bu yüzden formayı ona verdi. Hocasından tüt oyuncusuna kadar herkes kafayı sıyırmış. Galatasaray iyi yönetilmiyor. Disiplin yok

sakatlığı yoksa final maçında oynatmamak fiyaskodur. kırılma maçlarında kırılmayan ama final maçlarını da kazanamayan okan buruk'un hangi kafayla oynatmadığını bilmediğimiz için ne desek boş.

Kızıp üzüldüyse hak veririm. Gs'yi çok seven biri olarak ben de aynı duyguları yaşadım. Bir final maçında bu ne ciddiyetsizlik? Neymiş Günay kupa kalecisiymiş, neymiş bir onu bir onu kullanalım demiş. Adamlar son saniye uçaktan jetten adam indirip sahaya koyuyor kazanmak için. Günay küsecek diye 35 metreden kıytırık bir şuttan kupa kaybediyoruz.

okan futbolcu öğütme makinesi resmen. evlatları için herkesi yer gözünü kırpmadan

Lan Fethiye maçında yok diye neyin tantanasi bu?

Hicbisey olmadiysa bile kesinlikle biseyler oldu.

1000145376.webp

Eline sağlık kardeşim. Okan'ın kıçını kurtardın 1 puanla, olmasan 3-4 olurdu.

Geri
Üst Alt