#1 Uğurcan Çakır

Sonunda Yerli Galatasaray kadrosu kurarken kaleye yazılacak kalecimiz oldu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera uluslararası bir kaleciydi bize gelmeden önce, o yılki Copa America'nın en iyi kalecisiydi belki de, DK görmüştü, İtalya ligindeydi ve en verimli noktasında aldın.

Uğurcan'ın maks gördüğü ŞL elemesi kariyerinde, ikisinin değerini kıyaslayamazsın.

10 yıl oynayacağı da muamma, yarın performansının düşmeyeceğinden nasıl emin oluyor, verilen 30 milyon euroyu kimse haklı nedenlerle aklayamaz.
Usta 5 sezon iyi performans verse çıkardı denir mi parasını?

çakırım benim

G_ddCRAXsAElScX.webp

Gayet yeterli ve iyi oynuyor. Daha henüz taraftar ile duygusal bağ kuramadı o yüzden biraz olsun tedirginlik ve ürkeklik var. Güncel performansları ile Ederson ile kıyaslamak Uğurcan'a hakaretdir.

Gayet yeterli ve iyi oynuyor. Daha henüz taraftar ile duygusal bağ kuramadı o yüzden biraz olsun tedirginlik ve ürkeklik var. Güncel performansları ile Ederson ile kıyaslamak Uğurcan'a hakaretdir.
şu tek başına 3 puan getirdiği alanya maçı içerde olsaydı ya da penaltı kurtardığı monaco maçı içerde olsaydı ve o maçtan puan getirseydi , direkt maç sonu 3lü falan filan o iş de tamamlanırdı. hala sinerji kurulamadı. yoksa performans olarak gayet iyi . daha da iyi olacağına inanıyorum. davinson o kadar kötü ki şansına .

Man. Citye saldıracakmışız bu gece. İnşallah Uğur Can’ı kurban etmeyiz. Umarım gol yeme rekoru kırmaz. Ancak öncesinde, umarım haddimizi bilerek oynar, defans yapmayı beceririz.
Aksi taktirde tüm suçu bu çocuğa yükleyecek herkes.

Bugün buna dönüşmesi lazım.

10d0a144caa48baba334b57ea72e69a5.webp

Donnarumma alırdık o paraya tayfasını morartmanı istiyorum ya

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt