- 3 Temmuz 2012
- 139.567
- 87.986
- 5.338
musleradan sonra ilac gibi geldi ugurcan yavArkadas 12 super lig macinin 9'unda gol yemis. Bir fark yarattigini zannetmiyorum. Avrupa maclarinda herkes farkli konsantrasyonla oynuyor.
avrupada ilerliyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musleradan sonra ilac gibi geldi ugurcan yavArkadas 12 super lig macinin 9'unda gol yemis. Bir fark yarattigini zannetmiyorum. Avrupa maclarinda herkes farkli konsantrasyonla oynuyor.
Alkol almiyorum ama bugun oldukca negatif bir havam oldugunu kabul ediyorum.promil kaç?
Usta 5 sezon iyi performans verse çıkardı denir mi parasını?Muslera uluslararası bir kaleciydi bize gelmeden önce, o yılki Copa America'nın en iyi kalecisiydi belki de, DK görmüştü, İtalya ligindeydi ve en verimli noktasında aldın.
Uğurcan'ın maks gördüğü ŞL elemesi kariyerinde, ikisinin değerini kıyaslayamazsın.
10 yıl oynayacağı da muamma, yarın performansının düşmeyeceğinden nasıl emin oluyor, verilen 30 milyon euroyu kimse haklı nedenlerle aklayamaz.
şu tek başına 3 puan getirdiği alanya maçı içerde olsaydı ya da penaltı kurtardığı monaco maçı içerde olsaydı ve o maçtan puan getirseydi , direkt maç sonu 3lü falan filan o iş de tamamlanırdı. hala sinerji kurulamadı. yoksa performans olarak gayet iyi . daha da iyi olacağına inanıyorum. davinson o kadar kötü ki şansına .Gayet yeterli ve iyi oynuyor. Daha henüz taraftar ile duygusal bağ kuramadı o yüzden biraz olsun tedirginlik ve ürkeklik var. Güncel performansları ile Ederson ile kıyaslamak Uğurcan'a hakaretdir.