#1 Uğurcan Çakır

Usta istememek ayrı, eleştirmek ayrı. Sadri Baykam gibi tipler anlamsız bir şekilde kötüleyerek yapıyor bunları. Sonra da mesajları elden ele geziyor. Sürekli kötülüyor adam. Maçtan önce kadro tercihine sövüp, Eyüp'e yeniliriz diyen adam 1. dakikadan gelen golden sonra ''Eyüp'ü sen ben de yeneriz'' diyor.
Sadricardi leblebi gibi gol atar bu eyupe

@Sadri Baykam sen hain misin yoksa. Sana ithamlar çok guclu
Puan kaybında -> ders aldım
Kazanırsak -> işte benim taktiğim

Ne güzel mantık la böylelikle hiçbir şekilde başarısız sayılmıyon 10 numara sistem kurmuş kendi hayal aleminde
Eyübü sen ben oynasak da yeneriz de asıl sorun bu adamın hiçbir şekilde akıllanmayışı
Usta adamın ilk dakikada gelen golde yaptığı R vitese baksana.

- Akıllanmıyor, futbol bilmiyor, kötü hoca.
- Eyübü ben de yenerim hüüüü.

Usta adamın ilk dakikada gelen golde yaptığı R vitese baksana.

- Akıllanmıyor, futbol bilmiyor, kötü hoca.
- Eyübü ben de yenerim hüüüü.
Bu kadro yinede riskliydi Eyüp bile olsa. Ben çift forvet sevmiyorum. Hele ortada İlkay lemina var 33 ortalama. Ki adamlar 2 pozisyonda buldu. Orta sahan sağlam olmali

Bu kadro yinede riskliydi Eyüp bile olsa. Ben çift forvet sevmiyorum. Hele ortada İlkay lemina var 33 ortalama. Ki adamlar 2 pozisyonda buldu. Orta sahan sağlam olmali
Usta hep dediğim gibi, vallahi herkesin fikrine saygım var. Sen riskli dersin geçersin, bir adama sövmedikleri kaldı. O da banlanırlar diye. Ben o yüzden bu muhabbeti taşıyorum, yoksa sana hiç yazmam bak görüyorsun bu şekilde.

Kusursuz

Bugün yine skor 1-0 iken iki tane önemli top çıkardı. Donnarumma yazın kazayla bize düşse bu kadar performans verirdi. Ödenen her kuruşu helal olsun

Geri
Üst Alt