#1 Uğurcan Çakır

Maaş olaeak cuzi bir rakama bize gelmeyi kabul etmiş Galatsaraylı efendi bir adam.

Ve iyi bir çizgi kalecisi.

Benim anladığım gol yediğinde ben,yemediğinde siz haklı çıkıyosunuz ok ama

Haklılık böyle bir şey değilki be kardeşim sonra üzülürsünüz

Uğurcan verilen para sebebiyle kazık transferidir çünkü donnarumma parası verilmiştir bilmiyom algılayabiliyonuz mu acep donnarumma la,hani 3 icardi parası ?

Bundan sonra yapılabilecek yorum kazıktır ama performansıyla kotardıdır ya da hem kazıktır hem kötüdür

O kazık kısmı değişmez tıpkı singodaki gibi,ben o kısımdayım
Bonservis olarak bakmamak lazim sadece. Toplam paket olarak Donnaruma eğer ki aynı fiyata gelse alırdık ki zaten Ederson fener e gitmese alma ihtimalimiz vardı bence. Bilerek Ederson oyaladık Avrupa’da transfer kapanınca Donnaruma çekecektik, fener 11 m Euro maaş vermeyi tercih edince biz de 27,5 m Euro sıktık evet pahalı bir tık ama yerli olması ve maaşının da uygun olması bence iyi oldu. Bugüne kadar da beklediğimin üstünde performans verdi.

tutabilirdi ilk golde veya başka yere atabilirdi, gerçi atak çok ani oldu ama yine de yemeyebilirdik

Daha ilk maçında dedim sektirdiği yerler sıkıntı Muslera belki direkt yerdi ama o kurtarışı yaparsa binde bir filandır kale önüne çeldiği bu konuda çok iyiydi

abdül'ün bu maçta sahada olması felsefi bi sorun zaten heis ama u.ç'nin daha ii işler yapabilecek kapasitesi var bence o tür posyonlar için
şu pozisyonda çok zor be heis dediğin. yavşak yakında güzel vurdu
1771353951953.webp

Sendeki ayak Edersonu bırak Asensioda bile yok. Onlar nasil paslae oyle.

Eskiden kaleciler o toplari tutardi. Yeniler her topu celmeye calisiyor. Celiyorsan da kenara ittir altipasa ne birakiyon shaban gibi

dünyanın en iyi pasör kalecisi olabilir

İnanılmaz ayağı var şu an açık ara dünyanın en iyi oyun kuran kalecisi olabilir.

Geri
Üst Alt