#1 Uğurcan Çakır

Olmaz hocam. Ayni dogrulari yapip ayni hatalari tekrarlayan kaleciye 33 milyon saydin. Pas hatalari hos gorulur cinsten ama bana kaleye giden topa ucacak kaleci lazim. Duran'in kafasindan ne falso aldi top Allah askina? Koopmeiners'in sutuna diyecek bi sey yok eyvallah ama ayni kefeye koyulacak bir sey mi bu? Olse cikaramaz ne demek? Diz ustu cokup kaldi. Bana ayagi degil eli duzgun kaleci lazim. Yan toplara cikmasi iyi, karsi karsiyalarda iyi. Geri kalanlar vasat. 33 milyon Dursun'un halt yemesidir cocugun sucu yoktur ama insan da biraz gurur olur. Bu fazla vurdum duymaz. Herkes birine takik ben de bununla Sara'ya takigim.
Duranin topunu cikaramaz. Tam köseye gidiyor. Geriye kalan senin düsüncen, birsey demiyorum. Ama bizim sorunumuz kaleci degil. Bunuda hatirlatayim son olarak. Birde normalde net rakamlar aciklanir vergili rakamlar degil. Bu yüzden rakam 27m€. Bende isterdim 15-20m€ verilsin ama yumurta kapiya dayaninca mecbur kaldik. Yinede ugurcandan memnunum. Dedigim gibi sorun kalede degil, baska yerlerde.

Duranin topunu cikaramaz. Tam köseye gidiyor. Geriye kalan senin düsüncen, birsey demiyorum. Ama bizim sorunumuz kaleci degil. Bunuda hatirlatayim son olarak. Birde normalde net rakamlar aciklanir vergili rakamlar degil. Bu yüzden rakam 27m€. Bende isterdim 15-20m€ verilsin ama yumurta kapiya dayaninca mecbur kaldik. Yinede ugurcandan memnunum. Dedigim gibi sorun kalede degil, baska yerlerde.
Elbette, #1 sorun kaleci degil. Ama ben hala aksini iddia ediyorum. O topa dogru durust hareket bile etmedi. Neyse. Ne topcularin ne hocanin ne de yonetimin ipledigi yok zaten. Kendi kendimize dovunuyoruz.

Elbette, #1 sorun kaleci degil. Ama ben hala aksini iddia ediyorum. O topa dogru durust hareket bile etmedi. Neyse. Ne topcularin ne hocanin ne de yonetimin ipledigi yok zaten. Kendi kendimize dovunuyoruz.
Hadi o golde hataliydi diyelim ozaman bitane yedigi golü sayiyoruz buda biraz acimasizca oluyor. Heleki ligde en az gol yemis kaleci icin. Verilen bonservisi elestirebilirsin evet ama verdigi performansi degil. Hicbir oyuncuda 4 4lük performans vermiyor bütün bi sezon üzeri. Elbette hata olacak. Ama ugurcan top teknigini okadar gelistirdiki kisa bi sürede yani calismiyorda diyemesin. Elbette eksikleri var mesela bazi kolay toplari kenara celiyor. Topu yakallamakta varken. Bunlari gelistirmeli. Ama inanki bizim asil sorunlarimiz baska yerlerde. Kaleciye varana kadar aksam olur.

Taraftar grubumuz izin verseydi berke özeri alır kötü çıksa da 10 milyon euroya yanardık. Yaşı da daha genç.

Fb maçındaki sıçışı hatırlayan var mı ofsayt mı el mi ne olmuştu gol sayılmamıştı

Her maç yumurtluyo allah razı olsun nerdeyse boşu yok

1 mac daha topu yumruklasın bak ne oluyor

Sendeyiz.

Maç sonu küfür kıyamet burada toplanmayalım, iyi bir maç çıkarman dileğiyle.

Bu sene kalecilik bir olayımız pek olmadı ama adam iyi oynuyor genel olarak. Bu maç bence performansı devam eder, şu top çelmeleri köşelere kenara yapsa yeterli.

Ben bu adamı beğeniyorum net büyük maçların kalecisi

Geri
Üst Alt