Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Duranin topunu cikaramaz. Tam köseye gidiyor. Geriye kalan senin düsüncen, birsey demiyorum. Ama bizim sorunumuz kaleci degil. Bunuda hatirlatayim son olarak. Birde normalde net rakamlar aciklanir vergili rakamlar degil. Bu yüzden rakam 27m€. Bende isterdim 15-20m€ verilsin ama yumurta kapiya dayaninca mecbur kaldik. Yinede ugurcandan memnunum. Dedigim gibi sorun kalede degil, baska yerlerde.Olmaz hocam. Ayni dogrulari yapip ayni hatalari tekrarlayan kaleciye 33 milyon saydin. Pas hatalari hos gorulur cinsten ama bana kaleye giden topa ucacak kaleci lazim. Duran'in kafasindan ne falso aldi top Allah askina? Koopmeiners'in sutuna diyecek bi sey yok eyvallah ama ayni kefeye koyulacak bir sey mi bu? Olse cikaramaz ne demek? Diz ustu cokup kaldi. Bana ayagi degil eli duzgun kaleci lazim. Yan toplara cikmasi iyi, karsi karsiyalarda iyi. Geri kalanlar vasat. 33 milyon Dursun'un halt yemesidir cocugun sucu yoktur ama insan da biraz gurur olur. Bu fazla vurdum duymaz. Herkes birine takik ben de bununla Sara'ya takigim.