#1 Uğurcan Çakır

Halen çok para verdik diye söylerim

Ama o onun olayı değil

Yöneticilerin iş bilmezliği diyelim

Uğurcan ise övgüyü sonuna kadar hak etti aslan parçası

Maşallah

Maşallah

Maşallah...

çok para verdik ama azını verip elden kaçırsaydık allah var çok üzülürmüşüm..

Ayakları bu kadar iyi değildi trabzondayken inanılmaz geliştirdi kendini 1 senede hakkaten hayranlıkla izliyorum

Mükemmel bir çizgi kalecisi, orası kesin.
Net eksiklik olarak gördüğüm tek şey yan topları. Muslera'nın da iyi değildi, ama bence Uğurcan Muslera'dan da kötü o konuda.
Halbuki boy ve size'ı sebebiyle vurduğunu yıkabilecek, korkutabilecek, ceza alanında hakimiyet kurabilecek birisi. Bu konuda kalecinin cengaver olanı inanılmaz fark yaratıyor. Uğurcan bir tık çekingen kalıyor.
Bizim takım boy olarak kısa olmasına rağmen bence duran topları iyi savunuyor. Aksi halde göze batardı diye düşünüyorum.

Transferi ilk açıklandığında herkes şöyle olmuştu

20832.jpg

Performansı sonrası taraftar şu hale büründü

20781.jpg

Bir kaleci için prime yaşlarında diyebiliriz. 33-34 yaşına kadar üst seviye oynamaya devam eder saçma sapan bir sakatlık vs. yaşamadığı sürece.

Uğurcan'ın transfer edilmesine sevinenlerdenim. Her zaman çok beğendiğim bir kaleciydi -ki Trabzon'da şampiyonluk yaşadığı dönem (ve 1-2 sezon daha) Avrupa düzeyinde elit kalecilik performansı göstermişti. Yanlış olan şey bu transferin son güne bırakılıp 27.5 + KDV ile bitirilmesi. 3 ay önce niye daha ucuza almıyorsun. Ali Koç'un beceriksizliği olmasa Fener yazın başında 15'e falan alacaktı.

Muslera yı çok severdim ama Uğurcan farklı sevıye. Kurtarışlarını geçtim adam takımın oyun kurucusu. Ayağına top geldiğinde inanılmaz güven verıyor. Trabzon da falan bu kadar iyi değildi.

Muslera yı çok severdim ama Uğurcan farklı sevıye. Kurtarışlarını geçtim adam takımın oyun kurucusu. Ayağına top geldiğinde inanılmaz güven verıyor. Trabzon da falan bu kadar iyi değildi.
Abartmaya gerek yok, Muslera bu performansı ligde senelerce arka arkaya gösterdi. Hem de yeri geldi çok daha kötü takımlarda...
İkisi de canımızdır.

Abartmaya gerek yok, Muslera bu performansı ligde senelerce arka arkaya gösterdi. Hem de yeri geldi çok daha kötü takımlarda...
İkisi de canımızdır.

Muslera'ya Avrupa maçlarında bir şey oluyordu yav.

Lig maçlarına çıkan Muslera ve Avrupa maçlarına çıkan Muslera aynı kişi değildi.

Lig maçlarına çıkan Muslera ve Avrupa maçlarına çıkan Muslera aynı kişi değildi.

Ben Muslera-Avrupa olayının biraz abartıldığını düşünüyorum.

Çeyrek finale çıktığımız dönem çok iyi performans vermişti mesela. Takım olarak iyiydik, Muslera da iyiydi. Sorun şundan kaynaklı, takımca kötü olduğumuz çok fazla zamanda Muslera bizi ligde ayakta tuttu defalarca, hatta şampiyonluk kazandırdı. Avrupa'da bu olmuyordu, yani aslında bir kaleciye bence yüklenmemesi gereken bir sorumluluk yükleniyordu.

Son 2 sezonunu doğal olarak hesaba katmıyorum çünkü Muslera artık zaten tartışılır performans veriyordu ligde de.

Evet. CL veya AL'de maçı kurtardı/tuttu dediğimiz 5 tane maç hatırlamıyorum. Sadece içerdeki Manu maçına sakat sakat çıkıp 1-0 yenmemiz geliyor da, orda da iş düşmemişti pek.
Avrupa baskısını kaldıramıyordu bence psikolojik olarak.
Hani çok extra kurtarışları geçtim, dümdüz kısa pas atarken bile yedirdiği bolca gol var. Takım biraz kötü oynasa suratı bembeyaz oluyordu.

Mükemmel bir çizgi kalecisi, orası kesin.
Net eksiklik olarak gördüğüm tek şey yan topları. Muslera'nın da iyi değildi, ama bence Uğurcan Muslera'dan da kötü o konuda.
Halbuki boy ve size'ı sebebiyle vurduğunu yıkabilecek, korkutabilecek, ceza alanında hakimiyet kurabilecek birisi. Bu konuda kalecinin cengaver olanı inanılmaz fark yaratıyor. Uğurcan bir tık çekingen kalıyor.
Bizim takım boy olarak kısa olmasına rağmen bence duran topları iyi savunuyor. Aksi halde göze batardı diye düşünüyorum.
Nasil mac izliyorsunuz yav? Ugurcan her mac yan toplara cikip yumruklayip uzaklastiriyor. Muslera o konuda zayifti evet ama bu ugurcan icin gecerli degil.

Evet. CL veya AL'de maçı kurtardı/tuttu dediğimiz 5 tane maç hatırlamıyorum. Sadece içerdeki Manu maçına sakat sakat çıkıp 1-0 yenmemiz geliyor da, orda da iş düşmemişti pek.
Avrupa baskısını kaldıramıyordu bence psikolojik olarak.
Hani çok extra kurtarışları geçtim, dümdüz kısa pas atarken bile yedirdiği bolca gol var. Takım biraz kötü oynasa suratı bembeyaz oluyordu.

Muslera'yla çok güzel günler geçirdik evet o günleriyle hatırlamak istiyorum ama konu Avrupa olunca gerçekten eli ayağı birbirine dolaşıyordu.

Onun olmadığı ilk sezon uzun bir süre sonra ilk defa ikili elemede ciddi bir takımı elemiş olmamız tesadüf değil. Liverpool'u da elersek bu konuda kesinlikle emin olacağım.

Geri
Üst Alt