#1 Uğurcan Çakır

Abartmaya gerek yok, Muslera bu performansı ligde senelerce arka arkaya gösterdi. Hem de yeri geldi çok daha kötü takımlarda...
İkisi de canımızdır.
Kurtarış olarak demıyorum. Daha iyi zamanlarıda vardı Muslera nın.Uğurcan kısa ve uzun paslarıyla takımın oyun kurucusu gibi oluyor. Eskiden kaleciye geri pası kimse istemezdi şimdi en güvenlir oyuncu oldu.

Beklememe gerek yok, 23. dakikadaki korneri açıp izlersen görürsün zaten.
En iyi kaleci bile yan topta hata yapabilir, bu demek olmaz ki adam yan toplarda iyi degil veya yan toplara cikmiyor anlamina hic gelmez. Ona kaldimi arada attigi paslar riskli oldugu icin rakibe giden paslarda olmustur, bu yüzden top teknigi kötü diyebiliyormusun?!

En iyi kaleci bile yan topta hata yapabilir, bu demek olmaz ki adam yan toplarda iyi degil veya yan toplara cikmiyor anlamina hic gelmez. Ona kaldimi arada attigi paslar riskli oldugu icin rakibe giden paslarda olmustur, bu yüzden top teknigi kötü diyebiliyormusun?!
Gol yemeden önce bu yorumu yapıyorum, dikkat edersen. Neyse zaman gösterecek zaten. İnşallah ben yanlış düşünüyorumdur.

liverpool maçında muslera olsa o maçı alamazdık. uğurcan o kadar fazla topla buluşup topu kullandı ki musleranın o kadar topta hata yapmamasının imkanı yoktu. rakibe kısa pas veya kısa düşen kendi yarı sahamızın ortasına gelen topta ani bi kontra ile golü yememiz içten bile değildi. bir kaleci için çok çok fazla topla buluşmasına rağmen iyi sıyrıldı o maçta.

edit: şimdi baktım uğurcan takımda en fazla topla buluşan oyuncuymuş

Gol yemeden önce bu yorumu yapıyorum, dikkat edersen. Neyse zaman gösterecek zaten. İnşallah ben yanlış düşünüyorumdur.
Hatali golde yiyebilir bu onun kalitesini düsürmez. Her kaleci hatali gol yer yemistir Courtois bile hatali gol yiyor yemistir. Önemli olan sana genelde gösterdigi performans, mac kazandirmasi. Yeri geldi elestirecegiz elbet ama iyi kalecimiz oldugu icin sevinelim birazda.

Son düzenleme:
Hatali golde yiyebilir bu onun kalitesini düsürmez. Her kaleci hatali gol yer yemistir Courtois bile hatali gol yiyor yemistir. Önemli olan sana genelde gösterdigi performans, mac kazandirmasi. Yeri geldi elestirecegiz elbet ama iyi kalecimiz oldugu icin sevinelim birazda.
Biraz sakin yav. :D Kendisini beğeniyorum zaten. Millet ilk maçlarında dolandırıldık derken bile kendisini beğeniyordum.

Hatasini cimbizla arama ozaman ;) ben sakinm zaten, kendini sorgula ;D
981996.jpg.webp

monakospor macinida sakatlandigi icin kaybetmistik. korkarim elimizde zor tutariz, liverpoolu gecersek teklif yagmuruna tutulcaz.

- Beşiktaş derbisinde gol yemedi.
- Liverpool maçında gol yemedi.
- Başakşehir maçında gol yemedi.

* 16 şut - 16 kurtarış.

O maliyette alininca cok kizmistim hele bizim baskana. Sana lafim yoktu. Ama bu sene oyle bir performans gosterdin ki, hakkini verdin. Cok para harcasak da, bize cok mac kazandirdin. Sagol Ugurcan.

Çok para verdik evet değerinden fazla para verildi Türkiye liginde olduğu düşünülerek konuşuyorum ama şu an büyük kulüplerden bir teklif gelse 50 milyondan kapı açarız piyasa öyle çünkü gerçekten baktığında çok da fazla kaleci yok piyasada

Mükemmel bir çizgi kalecisi, orası kesin.
Net eksiklik olarak gördüğüm tek şey yan topları. Muslera'nın da iyi değildi, ama bence Uğurcan Muslera'dan da kötü o konuda.
Halbuki boy ve size'ı sebebiyle vurduğunu yıkabilecek, korkutabilecek, ceza alanında hakimiyet kurabilecek birisi. Bu konuda kalecinin cengaver olanı inanılmaz fark yaratıyor. Uğurcan bir tık çekingen kalıyor.
Bizim takım boy olarak kısa olmasına rağmen bence duran topları iyi savunuyor. Aksi halde göze batardı diye düşünüyorum.

Uğurcan nasıl musleradan daha kötü.olabiliyor yan topta. Adam her topu yumrukluyor. Muslera armut gibi izliyordu 6 pasın içine gelen ortaları bile.

Geri
Üst Alt