Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bu mesaj dursun burda.Nasil mac izliyorsunuz yav? Ugurcan her mac yan toplara cikip yumruklayip uzaklastiriyor. Muslera o konuda zayifti evet ama bu ugurcan icin gecerli degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesaj dursun burda.Nasil mac izliyorsunuz yav? Ugurcan her mac yan toplara cikip yumruklayip uzaklastiriyor. Muslera o konuda zayifti evet ama bu ugurcan icin gecerli degil.
Nolcak hatasina mi bekleyecen yan topa cikarkenBu mesaj dursun burda.
yahu her mac yan toplara cikiyor zaten o konuda zayif demekte nebilim yani.Kurtarış olarak demıyorum. Daha iyi zamanlarıda vardı Muslera nın.Uğurcan kısa ve uzun paslarıyla takımın oyun kurucusu gibi oluyor. Eskiden kaleciye geri pası kimse istemezdi şimdi en güvenlir oyuncu oldu.Abartmaya gerek yok, Muslera bu performansı ligde senelerce arka arkaya gösterdi. Hem de yeri geldi çok daha kötü takımlarda...
İkisi de canımızdır.
Beklememe gerek yok, 23. dakikadaki korneri açıp izlersen görürsün zaten.Nolcak hatasina mi bekleyecen yan topa cikarken![]()
En iyi kaleci bile yan topta hata yapabilir, bu demek olmaz ki adam yan toplarda iyi degil veya yan toplara cikmiyor anlamina hic gelmez. Ona kaldimi arada attigi paslar riskli oldugu icin rakibe giden paslarda olmustur, bu yüzden top teknigi kötü diyebiliyormusun?!Beklememe gerek yok, 23. dakikadaki korneri açıp izlersen görürsün zaten.
Gol yemeden önce bu yorumu yapıyorum, dikkat edersen. Neyse zaman gösterecek zaten. İnşallah ben yanlış düşünüyorumdur.En iyi kaleci bile yan topta hata yapabilir, bu demek olmaz ki adam yan toplarda iyi degil veya yan toplara cikmiyor anlamina hic gelmez. Ona kaldimi arada attigi paslar riskli oldugu icin rakibe giden paslarda olmustur, bu yüzden top teknigi kötü diyebiliyormusun?!
Hatali golde yiyebilir bu onun kalitesini düsürmez. Her kaleci hatali gol yer yemistir Courtois bile hatali gol yiyor yemistir. Önemli olan sana genelde gösterdigi performans, mac kazandirmasi. Yeri geldi elestirecegiz elbet ama iyi kalecimiz oldugu icin sevinelim birazda.Gol yemeden önce bu yorumu yapıyorum, dikkat edersen. Neyse zaman gösterecek zaten. İnşallah ben yanlış düşünüyorumdur.
Biraz sakin yav.Hatali golde yiyebilir bu onun kalitesini düsürmez. Her kaleci hatali gol yer yemistir Courtois bile hatali gol yiyor yemistir. Önemli olan sana genelde gösterdigi performans, mac kazandirmasi. Yeri geldi elestirecegiz elbet ama iyi kalecimiz oldugu icin sevinelim birazda.
Hatasini cimbizla arama ozamanBiraz sakin yav.Kendisini beğeniyorum zaten. Millet ilk maçlarında dolandırıldık derken bile kendisini beğeniyordum.

Hatasini cimbizla arama ozamanben sakinm zaten, kendini sorgula
![]()
Mükemmel bir çizgi kalecisi, orası kesin.
Net eksiklik olarak gördüğüm tek şey yan topları. Muslera'nın da iyi değildi, ama bence Uğurcan Muslera'dan da kötü o konuda.
Halbuki boy ve size'ı sebebiyle vurduğunu yıkabilecek, korkutabilecek, ceza alanında hakimiyet kurabilecek birisi. Bu konuda kalecinin cengaver olanı inanılmaz fark yaratıyor. Uğurcan bir tık çekingen kalıyor.
Bizim takım boy olarak kısa olmasına rağmen bence duran topları iyi savunuyor. Aksi halde göze batardı diye düşünüyorum.