#1 Uğurcan Çakır

Maliyet fazlalığı planlama hatasından ötürü. 20 ye falan da bitebilirdi ama np.

İyi kaleci olmasını geçtim çok da karakterli bi çocuk. Hamsilerdeyken de kendisini sayar gıpta ile takip eder idim.

Adamın ham maddesidir. Emekli olana kadar takımda kalmalıdır.

geri pas verildiginde topun kisa düsecek diye bi korku vermiyor Muslera gibi. Mondragonla kiyaslamam bile

Yıllarını Ts da heba ettiğine sorsan pişmandır.

Hamsi Kafalılarda hain diyor aldıkları bonservise bakmadan..
Rezillik yahu.Adam oradan sırf korkusundan ayrılamadı.Daha erken istanbul yapsa belkide dahada üst seviyelere çıkacaktı..
Çapsız ts had bilmiyor..Bizimle sdik yarıştırıyorlar.Zihniyetine sokayım bunların.

Karar verici ben olsaydım, Muslera-Uğurcan değişimi 5 yıl önce gerçekleşir ve TS yine şampiyon olamazdı; yabancı hayranlarının dalga geçtiği o zamanki mesajlarım kayıtlıdır. Sonradan gelişmedi yani bu çocuk, hatta şampiyonluk yaşadıktan bize gelene kadarki dönemde takımının durumundan dolayı motivasyon kaybıyla gerilemişti bile.

Yaz transfer döneminde yeni kaleci için büyük bir mali külfetin altına girileceği kesindi; no name adamı GS ye 1. kaleci olarak getiremezsin. Kalite babında ismi geçen onca kalecinin alayından daha hayırlı oldu ki yerli olmasının avantajı ekstradır; önümüzdeki sezonun planlamasında gerekli takviyelerin yapılabilmesi için eldekilerden kimlerin gönderileceği en büyük sorun olacak zira...

Olumsuz eleştiride hadi kontrolü kaybediyoruz

Övgüde de aynı şey geçerli

Son 3-4 sayfa yazılan şeyler bence gerçeklikten çok uzakta.

Bir tarafta 4 yıl şampiyonluk yaşayıp üstüne UEFA ve Süper kupa kazanan Taffarel,
Diğer tarafta GS tarihinin en çok forma giyen ve türkiye liginin kaderini değiştiren Muslera var,

Uğurcan sadece 6-7 aydır burada. Şimdiden yok onu geçti, yok en iyi 2. vs vs

Uğurcan'ın performansı seneye biraz düşük olsa bu abartılı yorumları yazanlar en çok sövenler olacak.

Lpool macinda 317 pas yapmisiz, Uurcan 34 kere topu ileri oynamis. Yuh yani. Bunlarin en az yarisi da kendisine geri verilen toplardir herhalde. Sara, Torr, Lemina ve Sallai orta sahada hzic bir varlik gosteremediler. Oyunun bu kisminin hakemle alakasi yok.

Milli Takım: "Antrenmanda ağrıları nedeniyle yer alamayan Uğurcan Çakır'a tedavi uygulandı."

1774199454074.webp

1774199829296.webp

1774199687681.webp

1774199770465.webp

World-class performanslar sergiliyor. Tek eleştirim, bu seviyelerdeki bir kaleci için topu bi tık fazla sektiriyor gibi.

Geri
Üst Alt