- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
@Mehmet Arslaner aga senin tag niye böyle havalı? Bizim tag yanında yetim gibi gözüküyor.![]()
Alexa Toolbar kullananlara veriliyor bu. Bende aksine hiç beğenmiyorum bu tag'ı, çin malı adidas havası var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Arslaner aga senin tag niye böyle havalı? Bizim tag yanında yetim gibi gözüküyor.![]()
Hannibal çizimi bulayımda onu koyayım yav yetti artık.
Tarayıcına Alexa Eklentisini kurun ve bunun ekran görüntüsünü bu konu altında paylaşın; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...i-tag-hediyeli-70876/index37.html#post7445934@Mehmet Arslaner aga senin tag niye böyle havalı? Bizim tag yanında yetim gibi gözüküyor.![]()
Niye beyan kabul etmiyorsunuz da ekran görüntüsü istiyorsunuz. Özelimizi açmak zorundamıyız size. Biz yıllardır o Alexa mıdır ne haltsa ondan kullanıyoruz kiTarayıcına Alexa Eklentisini kurun ve bunun ekran görüntüsünü bu konu altında paylaşın; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...i-tag-hediyeli-70876/index37.html#post7445934 Sonra da Fatih Akca admininiz sizin taglerinizi de sarı kırmızı formatta ayarlasınOlay bu kadar basit
Bu arada alexa olayı forumumuz için önemli beyler. Bundan dolayı tarayıcısında alexa olmayanlar kurarsa çok iyi olur. Karşılığında da sarı kırmızı tag veriliyor ve bence gayette güzel duruyor bilginize
![]()
Tarayıcına Alexa Eklentisini kurun ve bunun ekran görüntüsünü bu konu altında paylaşın; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...i-tag-hediyeli-70876/index37.html#post7445934
Sonra da @Fatih Akca admininiz sizin taglerinizi de sarı kırmızı formatta ayarlasınOlay bu kadar basit
Bu arada alexa olayı forumumuz için önemli beyler. Bundan dolayı tarayıcısında alexa olmayanlar kurarsa çok iyi olur. Karşılığında da sarı kırmızı tag veriliyor ve bence gayette güzel duruyor bilginize
![]()
Hakikaten çirkin. Biraz daha güzel yapsınlar da yüklendiğine değsin.Alexa Toolbar kullananlara veriliyor bu. Bende aksine hiç beğenmiyorum bu tag'ı, çin malı adidas havası var![]()
Sanatsal yaklaşımda yine ve yeniden yepisyeni bir çığır.O ne biçim avatar hey yarabbi,Lütfen geri dönün Antik Mehmet Efendi,Bırakın bu entellektüel kibri,Yoksa Hannibal Rectal bileğinize jilet atar kirpi gibi.
Niye beyan kabul etmiyorsunuz da ekran görüntüsü istiyorsunuz. Özelimizi açmak zorundamıyız size. Biz yıllardır o Alexa mıdır ne haltsa ondan kullanıyoruz ki![]()
Niye beyan kabul etmiyorsunuz da ekran görüntüsü istiyorsunuz. Özelimizi açmak zorundamıyız size. Biz yıllardır o Alexa mıdır ne haltsa ondan kullanıyoruz ki![]()
Tarayıcısında alexa eklentisi kurulu olmayan renkdaşlarımız için söyledim zaten siz de varsa sorun yok niye volume yapıyorsunuz?Alexa eklentisi bende eskiden yönetici olduğum dönemden beri var yahu.Fakat farketmez. Böyle de iyi tag.
Ne biliyim üstünde teknik ekipman yazıyor ya erke atar yapasım geldikçe sana sallıyorumTarayıcısında alexa eklentisi kurulu olmayan renkdaşlarımız için söyledim zaten siz de varsa sorun yok niye volume yapıyorsunuz?![]()
Tarayıcısında olupta tagi olmayanlar bunu screenshot alıp ilgili konu altına atarlarsa da yine sarı kırmızı tag alabilirler. Rütbe ile isim arasında üyenin kendi istediği birşeyin yazması güzel birşey bence
![]()
Ben çoktan girdim yolladım sıkıntı yok.
O ne biçim avatar hey yarabbi,
Lütfen geri dönün Antik Mehmet Efendi,
Bırakın bu entellektüel kibri,
Yoksa Hannibal Rectal bileğinize jilet atar kirpi gibi.
N' oldu sana mı patladı?![]()