1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

@Mehmet Arslaner aga senin tag niye böyle havalı? Bizim tag yanında yetim gibi gözüküyor. :D
Tarayıcına Alexa Eklentisini kurun ve bunun ekran görüntüsünü bu konu altında paylaşın; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...i-tag-hediyeli-70876/index37.html#post7445934

Sonra da Fatih Akca admininiz sizin taglerinizi de sarı kırmızı formatta ayarlasın :) Olay bu kadar basit :) Bu arada alexa olayı forumumuz için önemli beyler. Bundan dolayı tarayıcısında alexa olmayanlar kurarsa çok iyi olur. Karşılığında da sarı kırmızı tag veriliyor ve bence gayette güzel duruyor bilginize :)

Tarayıcına Alexa Eklentisini kurun ve bunun ekran görüntüsünü bu konu altında paylaşın; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...i-tag-hediyeli-70876/index37.html#post7445934 Sonra da Fatih Akca admininiz sizin taglerinizi de sarı kırmızı formatta ayarlasın :) Olay bu kadar basit :) Bu arada alexa olayı forumumuz için önemli beyler. Bundan dolayı tarayıcısında alexa olmayanlar kurarsa çok iyi olur. Karşılığında da sarı kırmızı tag veriliyor ve bence gayette güzel duruyor bilginize :)
Niye beyan kabul etmiyorsunuz da ekran görüntüsü istiyorsunuz. Özelimizi açmak zorundamıyız size. Biz yıllardır o Alexa mıdır ne haltsa ondan kullanıyoruz ki :D

Tarayıcına Alexa Eklentisini kurun ve bunun ekran görüntüsünü bu konu altında paylaşın; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...i-tag-hediyeli-70876/index37.html#post7445934

Sonra da @Fatih Akca admininiz sizin taglerinizi de sarı kırmızı formatta ayarlasın :) Olay bu kadar basit :) Bu arada alexa olayı forumumuz için önemli beyler. Bundan dolayı tarayıcısında alexa olmayanlar kurarsa çok iyi olur. Karşılığında da sarı kırmızı tag veriliyor ve bence gayette güzel duruyor bilginize :)

Alexa eklentisi bende eskiden yönetici olduğum dönemden beri var yahu. :) Fakat farketmez. Böyle de iyi tag.

Playlist istirem

Niye beyan kabul etmiyorsunuz da ekran görüntüsü istiyorsunuz. Özelimizi açmak zorundamıyız size. Biz yıllardır o Alexa mıdır ne haltsa ondan kullanıyoruz ki :D

Şahsen ben de Hagia kullanıyorum, tag verilmesini talep ediyorum,yoksa Hagi gibi 90'a tagarım.

Alexa eklentisi bende eskiden yönetici olduğum dönemden beri var yahu. :) Fakat farketmez. Böyle de iyi tag.
Tarayıcısında alexa eklentisi kurulu olmayan renkdaşlarımız için söyledim zaten siz de varsa sorun yok niye volume yapıyorsunuz? :D :D Tarayıcısında olupta tagi olmayanlar bunu screenshot alıp ilgili konu altına atarlarsa da yine sarı kırmızı tag alabilirler. Rütbe ile isim arasında üyenin kendi istediği birşeyin yazması güzel birşey bence :)

Musap'a ayrılan sürenin sonuna geldik

Tarayıcısında alexa eklentisi kurulu olmayan renkdaşlarımız için söyledim zaten siz de varsa sorun yok niye volume yapıyorsunuz? :D :D Tarayıcısında olupta tagi olmayanlar bunu screenshot alıp ilgili konu altına atarlarsa da yine sarı kırmızı tag alabilirler. Rütbe ile isim arasında üyenin kendi istediği birşeyin yazması güzel birşey bence :)
Ne biliyim üstünde teknik ekipman yazıyor ya erke atar yapasım geldikçe sana sallıyorum :D

Geri
Üst Alt