- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Düşünüyorum öyleyse varım...
Edit: Yalnız resmen diyecek bir şey bulamadım.![]()
Allahım tag'a bak çay demle

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşünüyorum öyleyse varım...
Edit: Yalnız resmen diyecek bir şey bulamadım.![]()
Ağabey şu an dinlediğim Türkçe şarkıya takık durumdayım, onunla katılıp kötü anılmak istemem dinleme esnasında![]()
son 15 dakika yoksa 23 kişi kapatacağım valla , modların neden yarışma yapmadığını anladım. ne zor iş yav bu.
Ağabey şu an dinlediğim Türkçe şarkıya takık durumdayım, onunla katılıp kötü anılmak istemem dinleme esnasında![]()
Allahım tag'a bak çay demle![]()
Böyle daha cool bir hava veriyor bana,rengimi değiştirdim![]()
Ağabey şahsıma gelecek olan eleştiri ve kulak çınlamalarını göğüsleyeceksen varımKatıl katıl, eşek hoşaftan ne anlar der, geçiştiririz.![]()
Yok yok bu son şampiyonluk sana yaramadı Can7 kişiyle yarışacaktık. :asd22:
Şu anki renkli katılımcı profiline bakılırsa son derece isabetli bir karar olduğu ortada Güray bey.![]()
Tamamdır ağabey, onun yerine Musap Aydınlı yı yazdımDoktor, Muhammed Safa Eker katılmayacağını söylemişti, onu çıkar istersen listeden
Yok yok bu son şampiyonluk sana yaramadı Can
Katılmam diyenler tür değişsin diye blörf yaptı. Yarışma olacak da katılmayacaklar![]()
Ağabey şahsıma gelecek olan eleştiri ve kulak çınlamalarını göğüsleyeceksen varımYalnız çok iyi motivasyon ahaha
Ancak sondan birinci olursun senŞarkımı da gönderdim 1. benim kimse heveslenmesin