- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Teknik ekipmanlar engellenemiyor kardeşim kusura bakmaEngellesen de engelleyemezsin :asd22:
Doğru bilgi, denedim olmadı hakikaten.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik ekipmanlar engellenemiyor kardeşim kusura bakmaEngellesen de engelleyemezsin :asd22:
ya hadi lan herif yok ortada
siz herhangi biseyi nasil yapiyonuz normalde yaw
AhahahhahahDoğru bilgi, denedim olmadı hakikaten.![]()
Ozan ağabeyin acilen gelip bu salgın haline dönüşen mani işine el atması lazım emniyet gücü olarak yoksa çok yiğitler heba olacak bu yolda. Forum olarak dirayetimizi kaybetmemeliyiz bu zor onlarda![]()
Ozan ağabeyin acilen gelip bu salgın haline dönüşen mani işine el atması lazım emniyet gücü olarak yoksa çok yiğitler heba olacak bu yolda. Forum olarak dirayetimizi kaybetmemeliyiz bu zor onlarda![]()
Ozan yine zengin kalkışı yapmış diyorlar doğru mu?Ağabey @Mehmet Arslaner sana mani konusunda yetersiz bir insan dedi.
Ahahahhahozan ağabeyinin zengin kalkışı yaptıktan sonra geri gelememe gibi bir problemi var, beklentiye girme derim.
Ağabey @Mehmet Arslaner sana mani konusunda yetersiz bir insan dedi.
Böyle hiç deşifre olmadıOzan yine zengin kalkışı yapmış diyorlar doğru mu?![]()
(Not: Zengin = Evli)
Dur allasen, Arda abi çok ciddi bir şekilde playlist bekliyor, bütün öfkesini bana yöneltir falan aman Allah korusun. Şu forumda tek korktuğum insan.
Hakikaten yaPlaylist niye gelemedi hala?
![]()
Ozan yine zengin kalkışı yapmış diyorlar doğru mu?![]()
(Not: Zengin = Evli)