1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Playlistteki şarkıların isimlerini kopyalayıp yapıştırabilir mi biri hayrına?

Mobilde olduğum için zor oluyor.

bunalimlar - tas var köpek yok (1967)

Gonul Akkor - Dönülmez Akşamın Ufkundayız

Neset Ertas Tatli dille güler yüze
Muhammed Aslan
4

Poyraz Karayel Zülfikar - Acılara Tutunmak
Ece Karahisarlıoğlu

Deniz ve Mehtap - Dario Moreno

Zeki Müren - BİR GÜLÜ SEVDİM

Cem Karaca - Safinaz - 1978 ( Full ).wmv

Cem Karaca - Sevda Kuşun Kanadında

Pentagram - Gecmisin Yuku

Yasemin Mori - N'olur N'olur N'olur - Original Video

Fesuphanallah - Erkin Koray

Murat Yaprak feat Sevda Özkaran - Devlerin Aşkı

Sadık Gürbüz - Gelme Ey Ecel

Erkan Oğur / İsmail Hakkı - Zahit Bizi Tan Eyleme

Akşam Olur - //Sevdalı Gelin// - Yılanların Öcü

Edip Akbayram - Aldırma Gönül

tanju okan ''öyle sarhoş olsamki ''
sav an

Kumdan Kaleler - Bu Ask Burada Biter

Özdemir Erdoğan-Pervane-1977

Hilmi Yarayıcı & Yasemin Göksu / Hançerin Sapı / Metin Altıok Şiirlerinden Şarkılar

Sezen Aksu Sorma Ne Haldeyım

Selçuk Ural - Güle Güle Sana 1974

Aynen ağabey senin gözünü seveyim ben yani bir an yok oldun nelerle karşı karşıya kaldık burada bilemezsin adeta karanlıklar içinden gün gibi doğdun:D

Ağabey senin parçanın benim lobiye kabul şarkımın olma olasılığı nedir? Zaten şu an dünyanın en başarısız coverına denk geldim sanırım, manilerden sonra hiç iyi gelmedi dediğin gibi sağlıklı puanlama için bir yenilenmeye ihtiyacım var:D

İki dakikada sattın Uğur, senden beklemezdim böyle bir şey... Benim ne tuhaflığımı gördün?

Aynen ağabey senin gözünü seveyim ben yani bir an yok oldun nelerle karşı karşıya kaldık burada bilemezsin adeta karanlıklar içinden gün gibi doğdun:DAğabey senin parçanın benim lobiye kabul şarkımın olma olasılığı nedir? Zaten şu an dünyanın en başarısız coverına denk geldim sanırım, manilerden sonra hiç iyi gelmedi dediğin gibi sağlıklı puanlama için bir yenilenmeye ihtiyacım var:D
Ben başlıktan çıktıktan sonra hayda dedim Uğur'u bu psikopatların arasında bıraktım çocuk heder olacak, aklıma gelir gelmez geri döndüm.

İki dakikada sattın Uğur, senden beklemezdim böyle bir şey... Benim ne tuhaflığımı gördün?
İki dakika da, Antik Mehmet Efendi olmaktan vazgeçip Fırçalı Mehmet Efendi oldun. Çocuk bu ani dönüşümden korkmuştur. Ha birde mumakil mevzusu var. Dengesiz davranıyorsun kabul et. Çocuğun ürkmesi normal. Manik depresif esintiler almıştır.

Son 10 mesajdan hiç bir şey anlamadım. :D

Tuncay modum gönderdi programı, neden excel cart curt dedim anlatayım. Uzun hikaye ama,
Ben tıp fakültesini bitirince ilk Halk Sağlığı bölümünde asistan oldum, sağlık istatistiği hocamız var idi bize SPSS denilen programı öğretiyordu, (bilmeyenler için Excel gibi ama baya bir üst sınıfı bir program hatta über sınıf neyse saçma program) ben de finaler zamanı dedim ki hocam biz Spss bilen adamlarız neden öğrenci sınavlarını el ile topluyoruz dedim? O da sen yaz o zaman formülleri öyle yapalım dedi . Ben de 1. vize X % + 2. Vize X %20+ Final X %40 büyük 60 geçer küçük 60 kalır gibi bir formül yazdım. Öğrenci işlerinden mail olarak gelen optik sonuçlar 2 dakikada bütün amfinin geçip kaldığına dönüşüyordu. Bir iki öğrenciyi elle kontrol ettikten sonra

Istatistik hocasına gittim aferim TEOMAN yıllardır istatistikle uğraşıyorum aklıma gelmedi diyerek beni motive etti . Ancak sınava girmeyen Kişilerin sonucunu zalım Spss kaydırınca olanlar oldu. Ben sınav sonuçlarını amfiye Astım Takriben 2 saat sonra onlarca öğrenci Kapıya doluştu. Abi ben iyi yapmıştım nasıl kalırım bilmem ne . Sonra bir baktım ki 80 alana 30 , 40 alana 100 vermiş zalım Spsd. Sonuçları düzelttik ama amfi de gezemez olduk bit de hocaların gözünden düştük. O gün bugün excel Vb programları kullanamıyorum :) :)

İki dakika da sattın Uğur, senden beklemezdim böyle bir şey... Benim ne tuhaflığımı gördün?
Ağabey özgür oğlan manisi mi desem kolsuz antik efendiler mi desem artık unutmaya yüz tuttuğumuz tablet olayını mı desem bizzat birinci ağızdan duyduğumuz arabayı yıkatmaya çıkıp jant alıp gelme durumuna mı değinsem düşün yani alternatifler içinde boğuluyorum:D

Yine de geleceğin Mehmet Arslaner'i olma adayı olduğumu değiştirmiyor tüm bunlar o yüzden kendimi satmam mümkün değil:D

Ağabey özgür oğlan manisi mi desem kolsuz antik efendiler mi desem artık unutmaya yüz tuttuğumuz tablet olayını mı desem bizzat birinci ağızdan duyduğumuz arabayı yıkatmaya çıkıp jant alıp gelme durumuna mı değinsem düşün yani alternatifler içinde boğuluyorum:DYine de geleceğin Mehmet Arslaner'i olma adayı olduğumu değiştirmiyor tüm bunlar o yüzden kendimi satmam mümkün değil:D
İşe bu resmi avatar yapmakla başla.
roma-zirhlari-5cef14.jpg

Ben başlıktan çıktıktan sonra hayda dedim Uğur'u bu psikopatların arasında bıraktım çocuk heder olacak, aklıma gelir gelmez geri döndüm.
Ağabey dün gece senin filmler yüzünden heder oldum gerçekten sen nereden izledin acaba çok merak ettim, Türkçe dublaj 360 p izledim birini inat edip, diğerine aramaya o kadar inandım ki en son kendimi saçma sapan bi forumda Türkçe rap dinlerken buldum :D

Ağabey dün gece senin filmler yüzünden heder oldum gerçekten sen nereden izledin acaba çok merak ettim, Türkçe dublaj 360 p izledim birini inat edip, diğerine aramaya o kadar inandım ki en son kendimi saçma sapan bi forumda Türkçe rap dinlerken buldum :D
Ben arşivliyorum :D Ayberk kadar derin arşivci değilim ama sevdiğim filmlerin yakınımda olmasını severim. Çabana değecek filmler neticede :D Ha biraz çin işkencesi yaşamışsın ama olsun :D

Geri
Üst Alt