- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Şu an harika bir şarkıya denk geldim. 3.kez üst üste dinliyorum.
Notlaylisti karışık dinlediğimi ekleyeyim şaibe karışmasın
![]()
Dinle tabi. 12 puanı da ver bir zahmet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an harika bir şarkıya denk geldim. 3.kez üst üste dinliyorum.
Notlaylisti karışık dinlediğimi ekleyeyim şaibe karışmasın
![]()
Ağabey programımı kullanıyorsun yoksa kağıt kalemle mi hesaplıyorsun?
Sent from my SGH-I337M
Ağabey keyfin yerindeyse artık şu 12 puanını bana verebilirsen çok mutlu olurumŞu anda keyfim yerinde koltuğuma kurulmuş vaziyetteyim, hepinizle zaman içinde teker teker hesaplaşacağız.
@Emrah Yıldırım @Fatih Akca beyler bu ricayı kırmazsınız diye düşünüyorum.İşte budur. Biraz da büyütsün adminler şunu. Halk kahramanına büyük avatar yakışır![]()
İşte size kindar nesil...
Uğur sen Fazıl Say dinleyen insansın, o mani'nin sanatsal dokundurmalarını anlamadın mı ?
İyiymişTeknolojiye güven olur mu olmaz mı gibi bir sorunsal yaratmış.Bu yarışmada da kullanırsan ne olur acaba diye düşündüm
![]()
Mehmet'in kafa iyi beyler dokunmayın adamaHayal gücünün geniş olduğundan bahsettin ama bize bir ölçü sunmadın, dolayısıyla hayal gücünün ne kadar geniş olduğunu tam anlayamadık... Mevcut Türk dış politika yapıcılarının hayal gücü 10 ise senin ki kaçtır? (1'den 10'a kadar)
Teşekkürler, bunlara ek olarak; sosyolojik mesajları da unutmayalım.Yalan yok ''Özgür Oğlan'' manisi çıkardığın en iyi işti. Satirik şiir tadında, taşlamanın dibine vuran ve yeraltı edebiyatı unsurlarını da işin içine katmış muazzam bir mani çalışmasıydı ki o konuda hakkını yemek olmaz. Yedirmeyiz arkadaş.
Hayal gücünün geniş olduğundan bahsettin ama bize bir ölçü sunmadın, dolayısıyla hayal gücünün ne kadar geniş olduğunu tam anlayamadık... Mevcut Türk dış politika yapıcılarının hayal gücü 10 ise senin ki kaçtır? (1'den 10'a kadar)
Benim de öyle avatarım olsa benim de kafam iyi olurMehmet'in kafa iyi beyler dokunmayın adama![]()
Dostum ben hayal gücüm için alternatif bir evren oluşturuyorum. Onlar ise mevcut gerçeklikte bunu kullanmaya kalkıyorlar. Yani kıyaslamaya kalkmak bile dehşet bir durum oluşturabilir.
kaptan mağara adamı geliyor anacııım
Yani sırf şu abidik gubidik program kızla aranıza girdi ha. Sonra diyorlar ki teknoloji iyi,resmen kara kedi.Hocam düşün ki asistan olmadan önce o Sınıfta hoşlandığım bir kız vardı bu faciadan sonra geldi bana dedi ki ben kesin geçtim değil mi? Bu haber çok iyi kutlayalım falan dedi, ben de sevindim doğal olarak ama aslında kız kalmış yüzüne bakamadım sonra ;(
Ağabey Fazıl Say'ın naif dokunuşlarıyla zaman mekan algımı aşıp ritimlerin dünyasında kaybolduğum doğrudur ancak senin manin o kadar dokunuyordu ki naifliği geçtim kendime mukayyet olma arzusuyla doldurdu içimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ancak eğer uyandırmak istediğin etki buysa gayet başarılı sayılırsın bence ağabeyUğur sen Fazıl Say dinleyen insansın, o mani'nin sanatsal dokundurmalarını anlamadın mı ?
Yalnız tam içki arkadaşı olacak adamsın.
Yalnız tam içki arkadaşı olacak adamsın.
Benim de öyle avatarım olsa benim de kafam iyi olur![]()
![]()
lan biri album koymus :asd22: