1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Yalnız avatarı yeni görüyorum @Mehmet Arslaner, bu da hannibal mı ? Yoksa kırılırım çünkü Napoli'ye sırf Hannibal barca yı görmeye gidecektim.

Benim o isteğim kayboldu. Yarın bir boyacıya gidip fırça alıp evi boyamak istiyorum. Öyle bir odaklanma yarattı bende yeni avatarı.

Hayata geliş amacımın ''Rakı Sofrası''nda oturmak olduğunu anlamış ve kabullenmiş biri olarak bu nazik iletine teşekkür ederim :D

İçki arkadaşı tam olmamış ama sen anladın benim demek istediğimi, yoksa sadece içki arkadaşı olan adamdan hayır gelmez. :)

Ağabey Fazıl Say'ın naif dokunuşlarıyla zaman mekan algımı aşıp ritimlerin dünyasında kaybolduğum doğrudur ancak senin manin o kadar dokunuyordu ki naifliği geçtim kendime mukayyet olma arzusuyla doldurdu içimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ancak eğer uyandırmak istediğin etki buysa gayet başarılı sayılırsın bence ağabey:D

Demek ki tam etki etmemiş sende. Biraz daha zamana ihtiyacın var :D

Beni unutmayın :D Rakı + Levrek + Çoban + Haydari + Şalgam + Fonda Nihavend Makamı :D Sonra da deymen benim gamlı yaslı gönlüme :ka05:

Üstad işim şaka kesinlikle eleştiri değil , ne olur alınma baştan söyleyeyim. Değmen benim türküsü hicaz dır . O yüzden arka fonda da hicaz olsa daha iyi olur kanaatindeyim :)

Yaptığın en doğru hareket oldu bu avatar işi. Artık dinozorların koruması altındasın :D

Sağolasın ağabey. :D Gece gece birden aklıma geldi. Antik, Age of derken aklıma taş devri oradan da en sevdiğim süper kahraman geldi. :D

Tagımı da alınca eksiğim kalmayacak. :)

Üstad işim şaka kesinlikle eleştiri değil , ne olur alınma baştan söyleyeyim. Değmen benim türküsü hicaz dır . O yüzden arka fonda da hicaz olsa daha iyi olur kanaatindeyim :)
Yok zaten olayı tamamlasın diye onu kullandım :D Hicazdır doğrudur lakin hicaz nihavend farketmez o ortamda ikisi de gider :D

Sağolasın ağabey. :D Gece gece birden aklıma geldi. Antik, Age of derken aklıma taş devri oradan da en sevdiğim süper kahraman geldi. :D

Açık konuşayım, o avatarda ki bayan güzel değildi.

Aklının gelmesinin nedenlerinden biri de benim demek ki kardeşim :D Teşekkürümü ve beğenimi rica edeyim lütfen :P

Sanki biraz ağır olmuş değil mi ? Hani ben naçizane öyle tespit ettim. Ne düşünürsünüz bilemem.

Hiç beklemiyordum böyle bir şey... Bunu abooovvv gibi banel bir kelime kullanmamdan anlamışsınızdır, küfretse daha iyiydi Ozan bey.

Geri
Üst Alt