1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Sanki biraz ağır olmuş değil mi ? Hani ben naçizane öyle tespit ettim. Ne düşünürsünüz bilemem.
Hiç beklemiyordum böyle bir şey... Bunu abooovvv gibi banel bir kelime kullanmamdan anlamışsınızdır, küfretse daha iyiydi Ozan bey.
Beyler avatarlarınızın bir daha değiştirilememek üzere şu şekilde bir revizyona uğramasını istemezsiniz öyle değil mi?

komik-gorseller-96.jpg

:D :D

Evet ne diyorduk? Nihavend Hicaz buyrun efenim söz sizde :asd22:

O doktor söyleyebilir en nihayetinde kutsal bir meslektir lakin sen o avatarınla hiçbirşey söyleyemezsin müsade etmem :D Ha böyle devam edersen editlenmedik postun kalmaz onu söyleyeyim Püsküllü Antik Mehmet Bey kardeşim :D
Abooooovvvvv Erman Türker neler demiş sana öyle doktor bey.
Sanki biraz ağır olmuş değil mi ? Hani ben naçizane öyle tespit ettim. Ne düşünürsünüz bilemem.

Ağır konuşmadım yahu. Hicaz daha rakı ile uyumlu diye dedim . Kendimi kötü hissettim şimdi.

Beyler avatarlarınızın bir daha değiştirilememek üzere şu şekilde bir revizyona uğramasını istemezsiniz öyle değil mi?

komik-gorseller-96.jpg

:D :D

Evet ne diyorduk? Nihavend Hicaz buyrun efenim söz sizde :asd22:

Kadın haklı. Sen başka bir şeyden mi bahsediyorsun?

Ağabey şimdi @Alpay Asma'nın zevkine ne demek istedin abi :D :D

Sent from my SGH-I337M

Güzel değil ki zaten doğru demiş. Aura olarak farklı bir tip sadece. Bir ara deli gibi avatar değiştiriyordum sırf ondan tuttum. 6.5 sene avatar almamıştım ben 2 ayda 5 defa değiştirmiştim o ara. :D

Geri
Üst Alt