- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Yalnız avatarı yeni görüyorum @Mehmet Arslaner, bu da hannibal mı ? Yoksa kırılırım çünkü Napoli'ye sırf Hannibal barca yı görmeye gidecektim.
Hannibal tabi ki, gönül rahatlığıyla Napoliye gidebilirsin Teoman'cım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız avatarı yeni görüyorum @Mehmet Arslaner, bu da hannibal mı ? Yoksa kırılırım çünkü Napoli'ye sırf Hannibal barca yı görmeye gidecektim.
Lana Del rey'den sonra psikolojin bozulabilir.
Beni unutmayınYalnız tam içki arkadaşı olacak adamsın.
Hayata geliş amacımın ''Rakı Sofrası''nda oturmak olduğunu anlamış ve kabullenmiş biri olarak bu nazik iletine teşekkür ederim![]()
Dinle tabi. 12 puanı da ver bir zahmet.
Lana Del Rey'i kalbime gömdüm.
Kaptan ile halka açılıyorum Barış.
Ağabey Fazıl Say'ın naif dokunuşlarıyla zaman mekan algımı aşıp ritimlerin dünyasında kaybolduğum doğrudur ancak senin manin o kadar dokunuyordu ki naifliği geçtim kendime mukayyet olma arzusuyla doldurdu içimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ancak eğer uyandırmak istediğin etki buysa gayet başarılı sayılırsın bence ağabey![]()
İçki arkadaşı tam olmamış ama sen anladın benim demek istediğimi, yoksa sadece içki arkadaşı olan adamdan hayır gelmez.![]()
Beni unutmayınRakı + Levrek + Çoban + Haydari + Şalgam + Fonda Nihavend Makamı
Sonra da deymen benim gamlı yaslı gönlüme :ka05:
Lana Del Rey 'e bu yapılmazdı Alpay yanlış yaptın yanlışLana Del Rey'i kalbime gömdüm.
Kaptan ile halka açılıyorum Barış.
Kafa iyi olduğundan öyle avatarı var diyorsun bir nevi![]()
Üstad işim şaka kesinlikle eleştiri değil , ne olur alınma baştan söyleyeyim. Değmen benim türküsü hicaz dır . O yüzden arka fonda da hicaz olsa daha iyi olur kanaatindeyim![]()
Yaptığın en doğru hareket oldu bu avatar işi. Artık dinozorların koruması altındasın![]()
Yok zaten olayı tamamlasın diye onu kullandımÜstad işim şaka kesinlikle eleştiri değil , ne olur alınma baştan söyleyeyim. Değmen benim türküsü hicaz dır . O yüzden arka fonda da hicaz olsa daha iyi olur kanaatindeyim![]()
Açık konuşayım, o avatarda ki bayan güzel değildi.Sağolasın ağabey.Gece gece birden aklıma geldi. Antik, Age of derken aklıma taş devri oradan da en sevdiğim süper kahraman geldi.
Tagımı da alınca eksiğim kalmayacak.![]()
Abooooovvvvv @Erman Türker neler demiş sana öyle doktor bey.
Aklının gelmesinin nedenlerinden biri de benim demek ki kardeşimSağolasın ağabey.Gece gece birden aklıma geldi. Antik, Age of derken aklıma taş devri oradan da en sevdiğim süper kahraman geldi.
Tagımı da alınca eksiğim kalmayacak.![]()
Sanki biraz ağır olmuş değil mi ? Hani ben naçizane öyle tespit ettim. Ne düşünürsünüz bilemem.
Lana Del Rey 'e bu yapılmazdı Alpay yanlış yaptın yanlış![]()
Sent from my SGH-I337M