1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Varsayalım ki hakaret niteliği taşıyor antika bey kardeşim ne olacak onu söyle? :D Ben bu hakareti affediyorum. Var mı söyleyeceğiniz birşey? :asd22:

Teşekkür ediyorum ÜStad. Rakı içen adam anlayışlı olur işte böyle. Demek ki diğer arkadaşlar tekila falan içiyor :)

Teşekkür ediyorum ÜStad. Rakı içen adam anlayışlı olur işte böyle. Demek ki diğer arkadaşlar tekila falan içiyor :)
Ozan rakı orası kesin ama Antik Mehmet kardeşim mazota sarmış olabilir pek emin olamadım :D Bugünkü ruh hali pek iyi değil kendisinin :asd22:

Ahhahahhahah :D Yav o numara çok önemli değil telefonu kapatırım olmadı sıkıntı olmaz da ondan sonra ne olacak? :D :D Ben burada sana düzgün post yazdırır mıyım zannediyorsun antik bey kardeşim :D

Şaka bir yana ara kardeşim ara sıkıntı olmaz :D Arada iki çift laf ederiz :)

Son düzenleme:
Beyler bu arada siz, siz olun dolandırıcılarla dalga geçmeyin. Ben dalga geçtim ve numaramı değiştirmek zorunda kaldım, telefonumu afedersiniz, pezevenk numarası diye dağıtmışlar. Sabah-akşam saçma sapan kişilerle muhattap oldum sonra çareyi numaramı değiştirmekte buldum. Ciddiyim ha şaka falan yapmıyorum.

Ahhahahhahah :D Yav o numara çok önemli değil telefonu kapatırım olmadı sıkıntı olmaz da ondan sonra ne olacak? :D :D Ben burada sana düzgün post yazdırır mıyım zannediyorsun antik bey kardeşim :D

Şaka bir yana ara kardeşim ara sıkıntı olmaz :D Arada iki çift laf ederiz :)

O mesajı sildim, yol göstermek gibi olmuş biraz sende alıntıyı sil istersen :D

Beyler bu arada siz, siz olun dolandırıcılarla dalga geçmeyin. Ben dalga geçtim ve numaramı değiştirmek zorunda kaldım, telefonumu afedersiniz, pezevenk numarası diye dağıtmışlar. Sabah-akşam saçma sapan kişilerle muhattap oldum sonra çareyi numaramı değiştirmekte buldum. Ciddiyim ha şaka falan yapmıyorum.

Arkada kalmasın, ben ettim siz etmeyin.

Oha! Ben de dalga geçiyordum bugüne kadar. Geçenlerde aramıştı gizli numara ayfon 6 kazandınız falan diyordu. Ben 7 isterim 6 demode demiştim. Ucuz yırtmışım .:)

Beyler size doyum olmaz, ben kaçayım artık. Herkese iyi geceler.

Saati neredeyse 4 yapmışız :D Ben kaçıyorum beyler size iyi geceler :)

kaç aydır Türkçe şarkı yarışması bekliyorum ;( kaçırdım

Playlist deki seçimler çok güzel. Buram buram Anadolu kokan şarkı/türküler var.

Yarışmacı olarak katılsaydım çok zorlanacağım bir puanlama olurdu.

Bir dinleyici olarak bizlere bu şarkıları tekrar hatırlatan yarışmacı arkadaşların hepsine benden 12 tam puan.;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt