1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Dinleyince direkt ciğere temas eden ezgiler bulunmakta

Deniz ve Mehtap bence Ozan ağabeyin:D

Daha önce benim katıldığım şarkıyı tercih eden arkadaş güzel bir müzik zevkine sahipmiş.

Lakin ben 20. mi ne olmuştum beklentisi yüksek olmasın :)

Daha önce benim katıldığım şarkıyı tercih eden arkadaş güzel bir müzik zevkine sahipmiş.

Lakin ben 20. mi ne olmuştum beklentisi yüksek olmasın :)
Erkan Oğur ile yakın zamanda sen mi katılmıştın Can?

umarim sectigim eseri begenip 8+ puan verdiniz

Pervane - Arda bi
Zahit bizi ... - Ömer
Sadık Gürbüz - Uğur
Bunalımlar- Hayri

Uğur sen yarışmadan önce konuda bahsettiğin şarkıyla mı katıldın? O kriterlerde bir şarkıya rastlamadım da :)
Nasıl rastlamazsın kıs kıs gülüyordun hatta dün gece:DEksik bilmiyorsam alanında ilk ve tek olan bir şaheserle katıldım. Kısa film tadında, roman gibi, kült bir eser o yumuşak geçiş ve ezgilerle müthiş bir uyum içerisindeydi ancak sanıyorum çok az kişi sonuna kadar dinleyebildi nitekim albüm olarak adlandırıldı:D

Teessüflerimle birlikte;
kahrolsun-yoz-mc3bczik.png

Nasıl rastlamazsın kıs kıs gülüyordun hatta dün gece:DEksik bilmiyorsam alanında ilk ve tek olan bir şaheserle katıldım. Kısa film tadında, roman gibi, kült bir eser o yumuşak geçiş ve ezgilerle müthiş bir uyum içerisindeydi ancak sanıyorum çok az kişi sonuna kadar dinleyebildi nitekim albüm olarak adlandırıldı:D

Teessüflerimle birlikte;
kahrolsun-yoz-mc3bczik.png

Eşek hoşaftan ne anlar savunmamızı değiştirelim, kendime eşek diyemem valla kusura bakma :D

Geri
Üst Alt