- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
Türkü yarışması açın artık. Bayağıdır talep var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Teoman Eraslan Eline sağlık doktor güzel yarışmaydı. @Aslan Türkoğlu @Ayberk Çetin yarışmaya heyecan kattığınız için teşekkürler. Schalke'ler,Dortmund'lar, Leverkusen'ler olacak ki Bayern'in büyüklüğü anlaşılsın.
Kedi lobisinin Amerikan malı bir lobi olduğunun kanıtı. Arkadaki Amerikan bayraklarını görüyorsunuz. Bizim söyleyecek lafımız yok.
Evet yeni yarışmayı kim açıyor?
Official gelene kadar devam diyordukley:
Avatardaki de Bayern'in muhasebecisi herhal, daha ilk şampiyonluğu hesaplayamamış![]()
@B. Arda Aycan abi sen bırak Aslan ile uğraşmayı da, kendin Çanakkale Dardenelspor'a döndün. Ondan bahset.
Kesin ilk sırada senin adın yazılır Can. Ne zaman listeye baksam ya 1 ya 2'sin...![]()
@B. Arda Aycan abi sen bırak Aslan ile uğraşmayı da, kendin Çanakkale Dardenelspor'a döndün. Ondan bahset.
Türkü yarışması açın artık. Bayağıdır talep var.
Yeterli talep yok gibiydi dün.
Benim katılmayacağım bir yarışma hayali kuruyor Arda ağabeyYoksa sittin sene kazanamaz
![]()
Mobil olmanın avantajı abi.
Ben kolay kolay yarışma kaçırmam :asd22:
Senden aldığım puanlarla şampiyon olmuşluğum bile var, Mehmet güzel söylemiş, bırakın bu "Misyon yarışmacısı" ayaklarını da rekabet görelim az![]()
Benim tapatalk ım bildirim yapmıyor mentionlarda, o yüzden kaçıyor yarışmalar.
Daha yeni Blues yarışmasında yine kürsü işgal ettikSiz önce kürsü işgal edin sonra karşımıza çıkın. Güdük birinciliklerle olmuyor bu işler. Biz kürsüye çıktık mı toplu çıkarız araya kaynak almayız
![]()
Yarışma bulamayınca hepsi atlarBaskılamak lazım
![]()